2018. július 10., kedd

HATALMAS LEHETŐSÉG ELŐTT ÁLL A MAGYAR FOCI

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2018.07.10.


Bár a futball-világbajnokság legizgalmasabb összecsapásai még csak ma-holnap kezdődnek, a héten már a magyar klubcsapatok is megkezdik a nemzetközi kupaszereplésüket, ebben a felfokozott hangulatban pedig tálcán kínálja magát a lehetőség, hogy TAO-pénzekkel és új stadionokkal kitömött élgárdáink bizonyítsák: rászolgáltak a magyar adófizetők közpénz-milliárdjaira.

Mit nekünk az angol-horvát vagy a francia-belga, amikor a Videoton (bocsánat immár MOL Vidi) a luxemburgi bajnok, a Honvéd pedig a macedón Rabotnicski otthonában lép pályára? A Ferencváros és az Újpest első selejtezős mérkőzéséről nem is beszélve: a zöld-fehérek az izraeli Maccabi Tel Aviv, a lila-fehérek pedig az azerbajdzsáni Neftci Baku csapatával csapnak össze.

Azt persze az utóbbi évek folyamatos, álomszerű és villámgyors fejlődése (folyamatos álmodozás, majd rekordgyors kiesés az európai kupákból) csak remélni lehet, hogy az idei focivébé végjátéka nem esik egybe a mennyei magyar futballközegből kilépő csapataink nemzetközi szereplésének végjátékával...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.