2018. július 24., kedd

LÁZÁR JÁNOS A NÉP GYERMEKE

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2018.07.24.


Amikor Lázár János április végén nyilvánosan lemondott a Miniszterelnökséget vezető miniszteri posztjáról és bejelentette, hogy a továbbiakban kizárólag a választókerületére kíván koncentrálni, sokan meglepődtek. Mi az, hogy a Fidesz kvázi második embere, Orbán Viktor jobbkeze nem kíván kormányzati tisztséget vállalni a következő kormányban? – kérdezték.

Nos, akármi is állt a kívülről nézve furcsa döntés hátterében, a jelek szerint Lázár nem bánta meg, hogy sutba vágta a kormányzati karriert, és helyette „mezei” képviselőként kizárólag a hódmezővásárhelyi választók kegyeit keresi. Olyannyira, hogy az elmúlt időszakról tegnap egy videót is posztolt a Facebook-oldalára.

Afféle best of összeállítás ez, amelynek középpontjában természetesen Lázár, a politikus áll, ám nem úgy, ahogy az elmúlt években tőle megszokhattuk, azaz a miniszteri rangkórságtól megszabadulva, a kisemberek képviselőjeként jelenik meg. A videón valóban úgy fest, hogy ő a nép gyermeke, a jóravaló fiatalember, akit bármikor le lehet szólítani az utcán, de néhanapján egy-egy kupica pálinka is le-lecsúszik a torkán, és persze ízes Gyurcsányozás is ki tud szaladni a száján...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.