2018. július 5., csütörtök

NYERGES ZSOLTON ÁT MÉGIS MÉSZÁROS LŐRINCHEZ TART A SIMICSKA-BIRODALOM?

168 ÓRA ONLINE
Szerző: 168 Óra
2018.07.05.


Nyerges Zsolt csak parkolópálya, a következő lépésben minden megy Mészáros Lőrinchez – így foglalta össze röviden a G7-nek egy ügyet ismerő forrás, hogy miért adta el Simicska Lajos tulajdonképpen mindenét Nyerges Zsoltnak. Állítólag azért lett Nyerges a postás, mert ő az, akiben mind a két fél megbízik.

Simicska Lajosnak emberemlékezet óta üzlettársa, de a korábbi Fidesz pénztárnok és Orbán Viktor összeveszését követően is volt arra utaló jel, hogy a kibékíthetetlen konfliktus ellenére Nyergessel a másik oldal is hajlandó szóba állni. Emlékezetes momentum, hogy két évvel ezelőtt, a Simicska-Orbán háború csúcspontján a miniszterelnök személyesen ment le átadni a szolnoki MÁV-stadiont.

Meg is írtuk, hogy Orbán Viktor totális győzelmet aratott régi kollégiumi szobatársa, továbbá a Fidesz egykori gazdasági háttérembere felett, másfelől Nyerges Zsolt valamiféleképpen kiegyezhetett a kormányfővel. Most a G7 úgy értesült:

Állítólag csaknem 60 cégből áll a csomag, amit Nyerges most átvesz, és ez teljes egészében a leköszönő felcsúti polgármesterhez, Orbán Viktor barátjához és volt iskolatársához , Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos expolgármesterhez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.