2018. augusztus 10., péntek

A 10 LEGIDEGESÍTŐBB DOLOG A KARIBI ÉLETBEN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Kriszta
2018.08.10.


Az már nemegyszer kiderült itt, a Határátkelőn is, hogy a bennünk egy országról vagy régióról élő kép és a valóság nem feltétlenül mindig esik egybe. Vagy még pontosabb lenne úgy fogalmazni, hogy minden országnak megvannak az árnyoldalai. Még a Karib-térségnek is, úgyhogy én kifejezetten kíváncsian olvastam Kriszta posztját (korábbi írásait itt és itt találod), aki a tíz, őt leginkább idegesítő dolgot szedte Guadeloupéről. (Köszönöm neki a képeket is!)

„Kivételesen a mostani bejegyzésem nem a csodás, hanem a kevésbé jó, sőt idegesítő karibi dolgokról fog szólni. Nyilván egyediek vagyunk, van, akit bizonyos dolgok kevésbé zavarnak, mint másokat, de alapvetően amiket most fogok felsorolni, az szerintem majdnem minden magyar embert zavarna, vagy azt, aki nem itt nőtt fel.

De az is igaz, hogy minden rosszban van valami jó, én ebben hiszek. Esetemben például az, hogy sokkal lazább lettem és az igazán fontos dolgoknak tulajdonítok leginkább jelentőséget, a felesleges aggódás és mindennapos idegeskedés rossz szokását elhagytam.

Az apró dolgoknak eddig is tudtam örülni, de itt még inkább elkezdtem érezni azt, hogy az élet szépségét egy-egy jelenben megélt apró pillanat is meg tudja adni. Szinte mindennapos jelenség, hogy ok nélkül mosolygok boldogan, például amikor vezetek és simán dalra fakadok közben.

Na már megint arra kezdek kanyarodni, hogy tulajdonképpen még a rossz dolgok is jók, szóval gyorsan el is kezdem a felsorolást, még mielőtt átírnám a blog címét valami kellemesebbre...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.