2018. augusztus 12., vasárnap

AMIKOR A MANDINER MÉG MERT VICCELNI A KURULTÁJJAL (EMLÉKPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.08.11.


Táltos Kövér László, minden magyarok gézája és vahorca, Nagyboldogasszonyanyánk gönyüje, Jutocsa fia Kazal, Kazal fia Döbe, Döbe fia Patogár sámándobján adta hírül, hogy gyűlnek már az aranykeselyek Attila nagykirályunk huzulján. 

Az elmúlt évtized Kurultájai azt is üzenik: magyarok milliói elvárják, hogy az állam és a tudományosság adófizetők pénzéből működő intézményei ne gátolják, hanem segítsék a XXI. századi magyar kulturális önrendelkezést – mondta Kerecsenytejbenszületett Zsolozbor méltó utóda, mindannyiunk tömörkénye.

Jól mondja a mi gyulánk, a tudományosság adófizetők pénzéből működő intézményei zsidóvircsaftot rendeznek itten, méghogy Paavo Nurmi, amikor pedig Jumzsagijn Cedenbal. A magyarok milliói, mit milliói, tíz- és százmilliói várják el, hogy a dzsendertelenített magyar törzsi tudomány akadémiája végre kimondja, Sumériából jöttünk, mesterségünk címere a gumidominó. Igaz keresztény ember átlát a Genovévákon, akik hun testvéreinken tettek erőszakot Párizsban. Nekünk igenis tollas a hátunk, amióta Emese ősmamink és a turul átlépte az ornitológia judeoszcientista korlátait.

Amiről persze eszembe jut Turulmadár, aki hat évvel ezelőtt még viccelődött egy kicsit a madzsar kirgiz dve bratankin. Ma már ennek lennének bizonyos elvi-politikai akadályai...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.