2018. augusztus 23., csütörtök

DARTH VADER MEGSZÁLLTA A MAGYAR PARLAMENTET

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2018.08.23.


A pelenka-gate-tel terhelt magyar országimázs és annak élén álló, otthonkás nagyasszonya őszintén hálás lehet az országgyűlési fúvószenekarnak. Ha csak egy kicsit is, de bekukkantottunk Európába.
A liberálisnak semmi se jó, a liberális mindent fikáz, sőt, már – ahogy a pestisracok.hu-tól megtudtuk, a helyes írásmód: liberrált. Hogy cáfoljuk a propaganda terjesztette badarságokat, íme: pozitív példával szolgálunk, mégpedig abból az országból, ahol amúgy ki kell kaparni a betömött kátyút és 5 millió adóforintból kell védeni egy tönkre ment bicikli utat, nehogy néhányan még megjavítsák.
De előbb tegyük helyre a pelenka-gate-ként elhíresült Orbán Ráhel akciót. A probléma nem elsősorban azzal van, hogy Orbán Ráhel egy bunkó paraszt, akinek semmiféle problémát nem okoz a szaros pelenkákat akkurátusan kihelyezni az út szélére. Ezzel számoljon el maga, tisztel anyukája és apukája, aki nem tanította meg a tisztességes viselkedés minimumára sem. Vagy esetleg apuka, aki elhitette vele – igaz, ehhez adóforintok milliárdjaira volt szükség -, hogy az ő szeme fénye, férjestül, bármit, de tényleg, bármit megtehet büntetlenül.
Azonban Orbán Ráhel ma a magyar turisztika első embere. Helyzetét pedig, ahova kedves apukája repítette, azzal magyarázták eddig, hogy mennyire felkészült, érett, nagy tudású a szakterületen. Hát, most az egész világ látta, mi áll a bizonyítványában.
És még ahhoz sem volt elég gerince, sem a családnak, sem a lánykának, hogy utóbb bocsánatot kérjen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.