2018. augusztus 25., szombat

HA A BEVÁNDORLÁSI KÜLÖNADÓ ELKERÜLÉSE HAZAÁRULÁS, AKKOR A MILLIÁRDOS OFFSHORE-OZÁS VAJON MI?

MÉRCE
Szerző: PAP SZILÁRD ISTVÁN
2018.08.24.



A Migration Aid menekülteket segítő szervezet bejelentette hogy megszűnik alapítványként működni, helyette pedig elindítják az Éjjeli Őrség névre hallgató párt bejegyzését. Mindezt az indokolja, hogy ma éjféltől hatályba lép a bevándorlási különadó, így a civil szervezetnek 25 százalékos adót kellene fizetnie bevételei után. Mivel azonban politikai pártokra nem vonatkozik az adó hatálya, így a szervezet tagjai remélik, az új formában tovább működhetnek.

Az alapítvány bejelentése után nem maradhatott el az obligát kormánypárti reakció sem. A közmédiának nyilatkozó ifj. Lomnici Zoltán szerint a szervezet mindenképp törvénysértést, sőt akár hazaárulást is elkövethet ezzel a lépésével.

A hazaárulás szót nagyon gálánsan használja a NER holdudvara, de valahogy sosem olyan kontextusban kerül elő, amikor az ország népét milliárdokkal megkurtító narancsoligarchákról, vagy a magyar állam hivatalos dokumentumait külföldi bűnözőknek osztogató fideszesekről van szó.

Persze, a Migration Aid lépése valóban nem mentes ellentmondásoktól – mindenesetre döntésüket nem rejtegetik, hanem nyíltan felvállalják, hogy a fideszes törvény által kreált lehetetlen helyzetből ez az egyetlen kiút. Ha meg kéne fizetniük a különadót, akkor lehúzhatnák a rolót, mert így is elég kevés pénzből gazdálkodnak.

Tegyük hozzá, Orbánék célja pont ez: adminisztratív eszközökkel ellehetetleníteni olyan szervezeteket, amelyekkel ők nem értenek egyet. A Migration Aid legálisan az országban tartózkodóknak, vagy letelepedésért törvény által előírt módon folyamodóknak nyújt segítséget az eligazodásban, beilleszkedésben. Semmi törvénytelen nincs a működésükben, így az egyetlen lehetőség az ellehetetlenítésükre, ha lassan kivéreztetik őket. Erre használja a Fidesz a magyar néptől kapott felhatalmazását.

Ez persze nem hazaárulás, hát hogy is gondolnánk ilyent?! Saját polgáraidat megadóztatni és ellehetetleníteni csak azért, mert kritizálnak téged, ez az igazi magyar hazafiúi szellem.

Meg az, amikor külföldi magán-titkosszolgálatok lejárató kamuinformációit használod fel a kormánypárti lapban, hogy saját – alkotmányos jogaikkal élő – polgáraidat lejárasd...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.