2018. augusztus 8., szerda

HA A NER-BEN DAGONYÁZÓ, ÖNÁMÍTÓ ÉLETÜNK NEM IS SZÁMÍT, DE A GYEREKEIK SEM SZÁMÍTANAK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.08.08.


Miközben a lakájpropaganda teli tüdőből tolja a Svédországról szóló, ócska, elhasznált, büdös panelekből építkező fröcsögéseket, amiért a skandináv ország beavatkozik az Európai Bizottság oldalán a külföldről támogatott civil szervezetek vegzálását szavatoló fideszes jogszabály miatt Magyarország ellen indított perben az Európai Bíróságon, az elhajlított magyar valóság mögül mindegyre kikandikál a NER-disznóságok lólába (enyhe képzavar, maradhat?).

Mindeközben a földhözragadt, ámde sokak húsába Sorosnál és a heti egy betolakodó migránsnál némiképp közvetlenebbül belevágó magyar rögvalóságban – minden más mellett – dübörög az oktatáspolitika. Jó, most átmenetileg botrány és anarchia van az egészségügyben, de szóra sem érdemes. Az oktatás legalább jól működik.

Június végén volt téma néhány kósza napig, hogy a NER megsértése miatt (!!!) rúgták ki és szüntették meg közalkalmazotti jogviszonyát a Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatójának.

Tegnap olvastam, hogy az igazgató menesztésében segédkező jó elvtárs és névtelen feljelentőművész és minisztériumi ellenőr korábban egy másik iskola, a BGSZC Katona József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Felnőttképzési Gimnáziuma vezetésének lefejezésében is aktívan részt vett. Van ilyen. Amikor egy elvetemült NER-katona mindenáron igazgató akar lenni, nem érdemes válogatni a módszerekben.

Nem mellékes információ, hogy a vérengzést követően mindkét oktatási intézményben tömegesen mondtak fel a tanárok, de mint tudjuk, az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év hibáit nem lehet nyolc év alatt kiküszöbölni, és különben csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Úgyhogy bár a franc se tudja, miképpen értelmezhető az, hogy valaki megsérti a NER-t, a tanárhiány nem probléma, oldják meg.

Ezekhez képest a Fidesz-elmebaj szorgos hétköznapjai újra kidugták a fejüket a NER pöcegödréből. Röviden (itt a teljes sztori)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.