2018. augusztus 8., szerda

ITT A VILÁG ÖSSZES REPTERÉNEK WIFI JELSZAVA!

VÁROSI KURÍR
Szerző: Pinci Panna
2018.08.08.


A repterek sokak szerint a világ legszínesebb legizgalmasabb pontjai, de vannak olyanok is akik már a terminálokban is előre reszketnek a repüléstől. Persze nem csak a rettegők, de sokan mások is telefonjuk táblagépük nézegetésével és nem a kávézók, vagy a dity free boltok kínálatának megdézsmálásával, hanem telefonjaik, táblagépeik nézegetésével ütik agyon az időt...


Internet a repülőtereken

Az internezés a reptereken alapesetben nagyon drága, de számodra ingyenes lehet! Tudjuk jól, milyen unalmas 2-3 órán keresztül ücsörögni a reptéren, amíg a repülőgépre várunk. Internet hozzáférésed nincs, vagyis van, csak nagyon drága. Most gondolj bele, hogyha a világ összes repterén ingyenes lenne a wifi, a várakozás valódi szórakozás is lenne. Ma már ez így van! Anil Polat utazó, blogger, informatikus készített egy interaktív térképet, a világ összes légikikötőjéhez. A repterek wifi jelszava ritkán változik, de ez sem okoz problémát, mert a térképen az információk frissülnek.

A kis repülőre kattintva megtaláűlod annak a repülőtérnek jelszavát amelyikre kíváncsi vagy. Mivel minden szükséges adatot megmutat, ingyenesen csatlakozhatsz a wifi-hez. A térképet ki is nagyíthatod, és megkeresheted a világ összes repterét. Akik gyakran utaznak repülőgéppel biztosan nagy hasznát veszik majd a wifi jelszavaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.