2018. augusztus 15., szerda

KERESZTÉNYDEMOKRÁCIA 2018


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.08.15.


Szép jó estét mindenkinek! Orbán Viktor megérdemelt szabadságát tölti, így végre tisztességesen élhet hobbijának, a futball mérkőzésre járásnak. Illetve ki tudja már megmondani, hogy július 25-én már szabadságon volt, vagy sem, mindenesetre, amikor kedvenc csapata, a Videoton Bajnokok Ligája mérkőzést játszott a Ludogorec csapatával, több sem kellett Orbánnak, repülőre szállt, hogy élőben szurkolhasson. Ezúttal azonban nem a honvédség egyik gépét használta, hanem jó barátja, Mészáros Lőrinc magángépét kérte kölcsön. Milyen is lett volna már, ha normális ember módjára, mondjuk egy légitársaság gépén utazott volna ki Várnába? A kormányfőnek luxus körülmények járnak, Mészáros gépe pedig pont kapóra jött. Ezzel pedig természetesen ezúttal sincs semmi gond.

Orbán Viktor miniszterelnök magánutazáson tartózkodott a jelzett napon [2018.07.25.] Bulgáriában; az utazása során közpénz felhasználására nem került sor – mondta Havasi Bertalan, Orbán Viktor szóvivője.

Hogy a gép épp a miniszterelönk strómanjáé, aki minimum kétes körülmények között tett szert emberfeletti vagyonára, az mellékes. Magánút volt, ahol közpénz – közvetlenül legalábbis – nem került felhasználásra, így hisztire sincs semmi ok. Orbán gondban lesz ha a Vidi BL vagy pedig EL főtáblás lesz, akkor ugyanis (két)hetente kérheti kölcsön Mészáros gépét. Esetleg ha az a gép épp foglalt – mert mondjuk Habony kiugrott Ibizára szippantani egyet – talán a honvédség lesz olyan jó és kölcsön adja országunk vezetőjének az egyik nem kormánygépét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.