2018. augusztus 4., szombat

M1, A HAZUGSÁGGYÁR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.08.04.


"llegális bevándorlás – Szakértő: a migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló 

Budapest, 2018. augusztus 4., szombat (MTI) – A migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló, csak 10-15 százalékuk valódi menekült – közölte Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában szombaton.

A szakértő azt mondta, komoly politikai szándékkal és megfelelő módszerekkel – például adatbázisokkal – ki lehetett volna szűrni, hogy ki mond igazat. Hozzátette, az Európai Unióban különböző vélemények vannak, de a 2019-es európai parlamenti választásokkal el fog dőlni, hogy hol szeretné a társadalom visszakapni a biztonságát, és hol gondolják, hogy a bevándorlás jó.
"

Újabb szakértő nyilatkozott meg az M1 “közszolgálati” csatornának, hogy alátámassza a Fidesz által, immár évek óta hangoztatott hazugságot. Hogy ezt Horváth József milyen adatokra alapozva állítja, azt az MTI sajnos nem közölte, noha arra kíváncsiak lettünk volna. Hogy miért is? Talán azért, mert olyan felmérés, melyben ilyen adatok szerepelnek, egyszerűen nem fellelhető az interneten.

Az ENSZ menekültügyi szervezetének, a UNHCR-nek is mindössze becslései vannak a témával kapcsolatban, ám még ezek a becslések sem támasztják alá a Horváth József biztonságpolitikai szakértő által elmondottakat. A szervezet által 2015-ben kiadott – abban az évben, amikor messze a legtöbb menekült érkezett Európába – becslések szerint, a menekültek több mint 50%-a Szíriából érkezett. Az ország pedig nem arról híres, hogy ott béke honolna, inkább a véres polgárháború az, ami elsőként az eszünkbe jut az ország nevét meghallva.

Na de mondhatjuk azt, hogy ez 2015-volt, most meg most van. Lássuk hát az elmúlt 2 év számai: ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.