2018. augusztus 17., péntek

MAGYAR HONBAN, MÉG CSAK NEM IS A FORTÉLYOS FÉLELEM, AMI IGAZGAT - HÁNY EMBERÖLTŐ KELL, HOGY RENDBE JÖJJÜNK?

VÁROSI KURÍR
Szerző: Városi Kurír
2018.08.17.


A Fidesz nap, mint nap szembeötlő undormányai eltörpülnek amellett, amit a szóban annyira felmagasztalt magyar emberek ellen elkövetett. A félelem újra zsigerivé vált, nem használ már a jó öreg lehúzott redőny sem. Többségünk retteg minden elgondolt ötlettől, tettől, a kimondott szóról nem is beszélve.

Egy új portál születése 2018 Magyarországán

A nemrég debütált ugytudjuk.hu szombathelyi portál, máris beleszaladt a félelem fékjébe. Ungár Péter az LMP sokat kritizált vezetőségi tagja, Schmidt Mária fia az oldal tulajdonosa. Ungár korábban az Indexnek azt mondta, hogy megyei jogú városonként szeretne hálózatot kiépíteni, hogy vidéken is legyen más hang, ne csak a Fideszé.

Azt írják, hogy

A lapot újságírók és az LMP parlamenti képviselője Ungár Péter alapította, ennek egyébként a nyilvános cégtárnak hála, két klikkel mindenki utána is tud nézni. Már a beköszönő írásunkban tisztáztuk a céljainkat és azt, hogy kormányfüggetlen újságként szeretnénk dolgozni.

Indulásukkor úgy gondolták,

hogy jól jönne némi reklám a portálnak, így plakátokat nyomtattattak. A dolog azonban nem ilyen egyszerű:

megpróbáltunk hagyományos eszközökkel is az újságunk hóna alá nyúlni, így plakátot nyomtatunk és meg is egyeztünk a Szombathelyen monopolhelyzetben lévő vállalkozóval, hogy azokat kiragasztja.

Itt van vége a mesének

és jön az a bizonyos kór, amivel a regnáló megmérgezte az országot:

Tegnap este azonban felhívott, hogy mégsem fog menni a dolog, ugyanis megnézte az újságunkat és arra a döntésre jutott, hogy nem akarja megütni a bokáját, ahogy ő fogalmazott sem Hende Csabánál, sem pedig Puskás Tivadarnál, így a korábban leegyeztetett munkát inkább visszamondaná.

További indoklás:

Szerinte ugyanis ez politikai kérdés. Mondta ezt annak dacára, hogy plakátjainkon a logónkon kívűl semmi egyéb nem szerepel
.
Kéz a nyakon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.