2018. augusztus 30., csütörtök

VALÓSÁGELHÁRÍTÁS

HUPPA
Szerző: SZELE TAMÁS
2018.08.29.


Kérem, úgy látszik eljött végre a napja annak, hogy Kelet és Nyugat minden seggfeje összefogjon, lerázzák magukról a logika és a tények láncait, az asztalra csapjanak és dicsőséges forradalom keretében jelentsék ki: kétszer kettő márpedig öt, a patkány meg mókus, csak sokkal rosszabb a sajtója annál a hosszú farkú rágcsálónál.

Jó, ezt még nem teljesen ezekkel a szavakkal mondják, és nem is szövetségbe forrva, mint szabad köztársaságok, egyelőre még egyenként, de manapság a világ nagyjából minden politikusának fő mondanivalója az, hogy elege van

1. a sajtóból,

2. a tényekből.

Mivel pedig az emberi civilizáció úgy alakult, hogy a tőlünk távol eső tényekről rendszerint a sajtó útján szerzünk tudomást, az aktuális helyzet meg úgy, hogy a valós tények túlnyomó többsége kellemetlen a politikusok számára, nyilvánvaló, hogy valamit be kéne tiltani: vagy a tényeket, vagy a sajtót.

A mai politikai trendek mindkettőnek a betiltásával próbálkoznak, de a sajtóval sincs könnyű dolguk, a tények viszont olyan megátalkodottan makacs dolgok, hogy mindenképpen Sorostól vagy az illuminátusoktól kell származzanak. Mondjuk a valóság jelenti a legnagyobb gondot, mint tények összessége, ezen egyelőre nem tudunk változtatni, de Magyarország kiváló kísérleti terep, nálunk fejlesztik a valóságelhárító fegyvereket az egész művelt világ számára, élenjáró szovjet és amerikai tudósok ötletei alapján. Épp tegnap írtam arról, hogy a Magyar Idők bátor felfedezői milyen messzire jutottak a Valóság világától halált megvető expedícióik során.

Bár mindenki kísérletezik a saját hátsó udvarában vagy teljesen nyilvánosan is, a nagyobb durranások egyelőre még köztudomásúakká válnak annak az átkozott sajtónak köszönhetően, de mit csináljunk: társadalmi fegyvereket nem lehet a majdhogynem lakatlan, sivatagos Kazahsztánban vagy Arizonában kipróbálni, kísérleti alanyok híján, a Valóság ellen mindenképpen társadalmi fegyverek szükségesek, tehát egyelőre, míg tanúk és médiumok vannak, tudni fogunk a nagyobbfajta próbálkozásokról.

Akkor el is jutunk kicsiny dolgozatunk tárgyához: Trump elnök kormányzati ellenőrzés alá kívánja vonni a Google keresőrendszerét....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.