2018. szeptember 11., kedd

A NAP, AMIKOR NEM TÖRTÉNIK SEMMI?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.09.11.


Hogy akkor felvirradt a nagy nap, drága barátaim! Már megint. Jó reggelt kívánok mindenkinek! Ez lesz az a nap, amikor bármi történik, nem történik semmi. A sokak által méltatlanul nem kedvelt, de legalább nem is olvasott TGM szerintem megmondta a tutit azzal kapcsolatban ami ma-holnap Strasbourgban történni fog, én kivételesen elolvastam, úgyhogy állítom, az egész okfejtés kiváló, nem csak a slusszpoén, amit most idepakolok:

Szóval akármi történik most az Európai Parlamentben, nem fog történni semmi. A közmunkások családtagjai ezentúl nem kaphatnak segélyt. Ez viszont megtörténik.

Röviden az a lényeg, amit kevéssé intellektuális módon, talán téves, naiv meglátásokkal fűszerezve, de már mi is kifejtettünk: nincs európai megoldás a kínjainkra. Azért nincs, mert Európa körülbelül ugyanazt mondja a szájával, csak talán kevésbé tahó módon, mint Orbán és Kövér. Vagyis:

Ezek a társadalmak minden saját hibájukat az idegeneknek tulajdonítják (…), mintha a bevándorlók távozásával, a nemzetiségek (etnikai kisebbségek) erőszakos beolvasztásával vagy kikergetésével egyszer csak megjavulnánk, s békében (…) élnénk együtt az illatozó rózsakertben…?

Márpedig, amikor Bakondi György félművelt papagáj és belbiztonsági vakondtúrás kiáll, és teli pofával kelti a feszültséget, hogy miszerint felháborító a vasárnap történt szexuális kényszerítés (igen, azért felháborító és azért ajánlott fel 1 millió forintot a nyomára vezetőnek a rendőrség, azért van tele a salakmédia a megrönyödéssel, mert afgán menekült az elkövető!), akkor ez történik. Azt sugallják, azzal etetik a rommá hülyített-hergelt népet, hogy ha majd ezek nem jönnek ide, akkor többé soha nem kerül sor szexuális kényszerítésre ebben az országban. Mert mi, magyarok nem vagyunk ilyenek, szexuális erőszakos cselekményeket kizárólag a büdös kecskebaszók követnek el, hát nem milyen igaza van Orbán Viktornak, amikor a homogén-keresztény nemzetállamunkért veri a nyálát? Hogy azt mondja Bakondi:

A keresztény és a muszlim kultúra más-más módon viszonyul a nőkhöz, a nők tiszteletéhez. Az európai keresztény kultúra tiszteli, megbecsüli és megvédi a nőket.

Nem találtam most friss adatokat, de a három évvel ezelőtti bűnügyi statisztikák valahogy kurvára nem vágnak egybe a galád propagandával:

2015-ben például a nem magyar állampolgárok által elkövetett szexuális erőszak esetek száma 14 volt, az adott évben összesen elkövetett 355 ilyen cselekményből. Tehát 341 esetben fel sem merült, hogy aki az áldozattá vált nő bugyiját letépte, az ne e lángoktól ölelt táj szülötte lett volna. (…) A legóvatosabb becslések szerint is minden harmadik lánygyerek megtapasztalja élete során az erőszakot a családjában. Ha a felnőtt nőket vizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy esetükben körülbelül hét százalékos az áldozattá válás aránya.

Áltassuk magunkat, ringassuk bele magunkat ebbe a penetránsan hazug, önámító, a saját szentéletű tökéletességünkről szóló mítoszba! Nincsen velünk semmi baj, legfeljebb néha átesünk a vak komondoron és az asszony issza meg a levét, de ez más, mert mi tiszteljük, megbecsüljük, megvédjük a nőket. Okádni kell. Ha EZT még hozzáveszem, még inkább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.