2018. szeptember 10., hétfő

A PÖKHENDI ORBÁN-RENDSZERBEN A KIVÁLASZTOTTAKNAK MINDEN JÁR - ILYEN MÉG A GRÓFI IDŐKBEN SEM FORDULT ELŐ

VÁROSI KURÍR
Szerző: Városi Kurír
2018.09.10.


Az MSZP felszólította a kormányt, hogy részben oldja fel a Dél-Somogyban az őszi vadászati szezonra elrendelt teljes erdőlátogatási tilalmat, hogy az ott élők napközben elmehessenek gombát, erdei gyümölcsöket szedni megélhetésük érdekében.

A jobbágyokat nem tiltották ki az erdőből


Harangozó Gábor, az ellenzéki párt elnökségi tagja hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, még a „grófi időkben” sem fordult elő, hogy a jobbágyokat nem engedték be az erdőkbe, mivel mindenki tudja, az fontos hozzájárulás a vidéki ember életéhez.

Ha az uraknak kedvük támad lövöldözni…

Kiemelte, ez az eset is jól mutatja, hogy a „pökhendi Orbán-rendszerben” a kiválasztottaknak minden jár, míg a többieknek semmi. „Miért engednék be a kisembert az erdőbe, ha egyszer az uraknak lövöldözni van kedvük?” – kérdezte az MSZP politikusa, aki szerint a kormány ugyanezen logika mentén azért nem teszi rendbe az egészségügyet, mert az „államtitkároknak VIP-egészségügy jár”, az iskolák kifestése pedig azért marad el, mert az államtitkárok, miniszterek gyermekei „méregdrága külföldi iskolákba járnak”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.