2018. szeptember 16., vasárnap

A SARGENTINI-JELENTÉS UTÁN KI KELLETT VOLNA JÖNNI AS PARLAMENTBŐL - A KOLLABORÁNS ELLENZÉK ELLEN KELLENE TÜNTETNI VÉGRE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava 
2018.09.15.


Álnok az ellenzéki pártok vasárnapi tüntetése, mert jelenleg ők részei a Sargentini-jelentés által kifogásolt rendszernek. Az ellenzék a mandátumoktól függő állami támogatás fejében a jelenlétével legitimálja és hitelesíti az Orbán-rendszert, és az önkényuralmi döntéseknek demokratikus látszatot kölcsönöz. Szembemegy a Sargentini-jelentéssel.

Annak ellenére teszi, hogy Orbán semmi ellenzéknek járó jogot nem biztosít a számukra. A parlamenti ellenzéknek önmagában emiatt is régen ki kellett volna vonulnia a parlamentből és az egész rendszerből, de a nevükben is (“Magyar Országgyűlés”) hozott törvénysértő és a jogállamiságot lábbal taposó határozatok elleni tiltakozásként is távozniuk kellett volna.

Ha az Európai Parlament párthovatartozástól függetlenül kétharmados többséggel jelenti ki, hogy az Orbán-rendszer nem jogállam, mit keres az ellenzék a valóság leplezésére szolgáló és paravánként használt álparlamentben? Azon kívül, hogy pénzt? Ezek után milyen alapon szerveznek tüntetést az Orbán-rendszer ellen, ha ez a rendszer annak köszönheti a létét és a legitimitását, hogy ők kollaborálnak vele, s pénzért hitelesítik az ellenkezőjét annak, amit a Sargentini-jelentés állít?

Maguk ellen is tüntetnek, amikor az Orbán-rendszer ellen tüntetnek, mert ők is a rendszer részei, Orbán kitartott politikai prostituáltjai. Ők a felelősök azért, hogy Orbán nyolc éve pávatáncolhat, és hazudhatja a diktatúrát demokráciának. Ők a felelősök azért, hogy nem lehet ezt a köztörvényes bűnözőt és a markában tartott korrupt bandáját nevén nevezni, mert ők eljátsszák a demokratikus színjátékot a parlamentben.

Nélkülük nem lenne lehetséges mindaz, amit a Sargentini-jelentés tartalmaz. Ellenük kéne tüntetni, és az lett volna a helyes, ha Magyarországon vannak igazi demokraták, akik végre lerántják a leplet ezekről a kollaboránsokról, és az ő hamis és hazug demonstrációjukkal egyidőben tüntetést szerveznek az Orbánnal kollaboráló parlamenti ellenzékkel szemben. A NER addig él, amíg ezek a gazemberek hitelesítik és legitimálják. Menjenek el dolgozni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.