2018. szeptember 3., hétfő

ÁPOLJUK TÜRK GYÖKEREINKET (HÍRPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.09.03.


Magyarország mindig is figyelemmel kísérte a türk identitású országok együttműködését. A modern világban is megőrzi nyelvét, kultúráját, hagyományait, tiszteli, ápolja türk gyökereit - (Viktor Abdulajevics Orbanbayev , kommentálva a híreket, miszerint lebontják a Bazilikát és a helyén Jezus Iszfanovics Nazaretbanov arámi-türk imám jurtájának pontos mását helyezik el.

Fél-Ázsia nem ország, Egész-Ázsia mennyország, megjöttek a szamarkandi huszárok, Budapest legalizálja a kecskepornót, újra lehet srévizavé nyilazni jakról, a FIDESZ Fethullah Gülent választotta Soros György utódjának az Év Plakátfiúja szavazáson, birkát áldozott Kövér mufti a Felcsút-Dusanbe mérkőzés szünetében, (0:3, góllövők Oliveira, N'Goma, Sigurdurson). Nemzeti ünnep lesz a Százötvenéves Rokonlátogatás, Bencikoglu írhatja újra a nagy humanista tudós Jumurdzsák történetét.

GFG rövid üzenete a 888.hu-n: Allah, nagy!

Mielőtt nagyon elragadtatnánk magunkat, a magyar miniszterelnök jövő héten hivatalos baráti, sőt ahogy hírlik, testvéri látogatásra érkezik az Antarktiszra, ahol megkoszorúzza Jutocsa sírját. Ugyanott, gumidominó nagy tételben eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.