2018. szeptember 14., péntek

HA KIVEZETI ORBÁN A MAGYAROKAT AZ EU-BÓL, BUKIK VAGY JÖN A NYÍLT DIKTATÚRA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.09.13.



Orbán már régen előkészítette Magyarország kilépését az Európai Unióból. A propaganda is évek óta hangsúlyozza, hogy ez az Európa nem az az Európa, a Nyugat hanyatlik, Soros és bandája elfoglalta Európát (lásd még: zsidó világösszeesküvés), ehhez társul az erősödő és egyre határozottabb európai önvédelem Orbán alig leplezett fasiszta modelljével szemben.

Vagyis, kész a magyarázat, és Orbánnak már a belépés sem tetszett, mert tudta, hogy az Európai Unió korlátozza az önkényuralmat, amire ő már régóta készül. Az “Unión kívül is van élet”, mint tudjuk, kivéve, ha az Unió euro milliárdokkal tartja életben az országot és az Orbán-családot a klientúrájával együtt, és az egész Unió olyan nem lesz, mint Orbán. A zsidó pénzuralom ellen indított szabadságharc pedig kapott egy alkalmasabb ellenséget, a menekülteket, vagy ahogy Joseph Goebbels mondaná: a “migránsokat”.

Az Európa és az Európai Unió vezetésére törekvő Orbán biztosan nem marad az Unióban, ha Magyarországot megfosztanák szavazati jogától. Még inkább, ha anyagilag is büntetnék, és nem az általa gyalázott uniós, nyugat-európai polgárok tartanák el a koszos rendszerét a diktatúráját támogató, és az EU-n élősködő magyarokkal együtt.

Orbán addig marad az EU-ban, amíg lát esélyt arra, hogy átveheti Európa irányítását, és a rendszerét kiterjesztheti egész Európára. Valamint a másik legfontosabb szempont a pénz. Ő megveti és lenézi a liberális demokratákat, nagyjából ugyanaz a véleménye róluk, mint Adolf Hitlernek, aki azt mondta, hogy a parlamentarizmus csak a gyenge zsidó fajnak felel meg. Pechjére, Európában azelőtt kezdődött meg az önvédelem vele szemben, mielőtt a joguralmat, a demokratikus normákat felszámolta volna.

Még nem adta fel, az európai demokratáknak nem szabad megállniuk, hanem keményen kell harcolni ellene, megállás nélkül szorítani kifelé, különben a májusi európai parlamenti választásokon megpróbálja megszerezni az európai szélsőjobbal a többséget, akik várják őt vezérnek, mint a messiást. A Néppártból mielőbb és mindenképp ki kell tenni, ez nem tűr halasztást. Nem lehet szalonképes egy Orbánra és szimpatizánsaira adott szavazat sem.

Orbánra (bármelyik csatlóstársában) nem szavazhat senki abban a tudatban, hogy az egy mainstream, konzervatív, keresztény, jobboldali erőre adott szavazat. Tudnia kell az európai szavazóknak, hogy Orbánnal és európai szélsőjobboldali társaival a fasiszmusra, a liberális demokratikus jogállamok felszámolására szavaz, amelyhez csupán eszköz a bevándorlással szembeni gyűlöletretorika. A csomagban fasiszta önkényuralom is benne van, az a lényeg...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.