2018. szeptember 19., szerda

NEM KÉRDEZ , CSAK BÓLOGAT, NEM GONDOLKODIK, HANEM ÖKÖLBE SZORUL A GYOMRA A GYŰLÖLETTŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.09.19.


Vidám szép reggelt kívánok mindenkinek a hét harmadik hétfőjén! Ne lacafacázzunk, csapjunk is bele (ha nem tiltanák az elveim és az íratlan munkaköri leírásom, most betolnék egy pálinkát az alábbi nagy ijedtségre):

Értem én a hazugdisznóságot, a valósághajlítást, az ép ésszel már-már követhetetlen gátlástalanságot és a szürreális elvetemültséget, csak utálom, mint a szart. Naszóval kampány van, a józan ész ellen irányuló újabb paráztató, hergelő kampány, tényleg nem tudok erre mit mondani. Egy barátom azt mondta tegnap: ha lenne második holokauszt, ez az ország azt is röhögve végignézné. Hát valahogy így, kedves és drága olvasóim, valahogy így. És tudják miért? Nem árulom el. Az általam rendkívül nagyrabecsült Benedikty Béla (majd most jól elfintorodik ettől a jelzős szerkezettől, pedig teljesen őszintén és komolyan gondolom) elmagyarázza nemsokára, hogy miért tartunk itt, ahol. Nem a reklám helye, de jó lesz.

Hazug propagandavideó megfejelve a valósághajlítás egyéb formáival: például a Sargentini-jelentés elmarasztalásáról szóló országgyűlési határozati javaslattal, ami akkor is mindennek a legalja lenne, ha nem vinnyognák mellé a napos oldal széltében-hosszában, hogy valójában az is Soros műve. Pedig én azt hittem, hogy miután a magyar igazságszolgáltatás helyébe lépve a fideszes parlamentnek szintén ebben a műfajban sikerült Czeglédy Csaba bűnösségéről ítéletet hozni, onnan már nincs lejjebb, de Gulyás Gergely sztárjogász úr (a hazugságoktól és csúsztatásoktól hemzsegő dokumentum egyik előterjesztője) ezek szerint eldöntötte: akkora lendületben van, hogy már nem érdemes megállni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.