2018. szeptember 7., péntek

RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNETET RENDELTEK EL AZ EGRI HORRORISKOLÁBAN

ÁTLÁTSZÓ / OKTATÁS BLOG
Szerző: ERIC
2018.09.07.


...Nade mi is van Egerben? Az iskoláról a fenti fotókat készítő szülő elmondása szerint az egyik tanár azt tanácsolta a tantestületnek, inkább ne kapcsolják fel a villanyokat egész nap, nehogy valami gond legyen az átvizesedett falak miatt, és valami baleset történjen. Mint mondta, a falon kívüli, elvileg vízmentes kábeldoboz csont nélkül vezeti a vizet, és ő eléggé félti már a gyermekeit ide járatni. Egy másik apuka pedig azt állítja, a gyerekek már az előző félévben is úgy tanultak, hogy eső esetén nem lehetett felkapcsolni a villanyt a teremben. Ejj, vajon mit szólnak ehhez az egri szemorvosok….

Teljesen eláztak a falak, beázott nem csak az aula, de a szekrények a folyosón, benne a gyerekek ruhái, cipői. Az aulában állt a víz, mikor már nem tudták vödrökkel felfogni, elkerítették szalaggal azt a részt: így maradt egy fél aula kb. 800 gyerekre. Persze nem merek szólni, mint más szülő sem, de jelzem, a tanárok is csak csendben zúgolódnak és persze nagyokat nyelve elnézést kérnek.” – írta az apuka.

A Hunyadi igazgatója húzott egy jó szabótündéset, és azt mondta, hogy az iskola állapota nem közügy, sőt fotókat sem készíthetett volna senki az engedélye nélkül. És amúgy meg mindenkinek a jó k…., hogy mindez kiderült. Az Egri Tankerületi Központ vezetője még tovább ment: szerinte nincsenek életveszélyes körülmények az iskolában, a belső falakon pedig a szokatlanul nagy esőzéssel járó időjárás következtében keletkezett a beázás. Most úgy linkelnék ide pár cikket, minden idők legforróbb és legszárazabb nyaráról. Az ideiről.

A diri azt is elmondta, hogy az épületet ősszel rendbe hozzák, nem kell sipákolni, megvan rá a 31 millió forint. És még be is zárnak csütörtök-péntekre a “nem életveszélyes” iskolában. Nyilván nem a tetőt cserélik le két nap alatt, csak kimeszelnek a termekben, hogy szép fotókat lehessen majd csinálni a fenti okádék helyett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.