2018. szeptember 4., kedd

SÁROS GUMICSIZMA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.09.04.


Melyhez hasonló szép kedd reggelt kívánok mindenkinek! Mihez hasonlót? Mittudomén. Kapaszkodom rendületlenül a józan eszembe, de egyre nehezebben megy. Mert bár igyekszem távol tartani magam mindentől, ami mérgez, hülyít, és fröcsköli rám a szart, nem sikerül.

Most akkor azt kéne megemészteni, hogy mindig is a türk népekkel álltunk rokonságban nyelvileg, már akkor is, amikor a finn és a magyar nyelv rokonsága történelmi tény volt. Mert gazdaságilag bizonyára megéri nekünk olyan országokkal kereskedni, amelyeknek vezetőivel még befogott orral is ciki egy színpadon állni. Tisztázzuk: az, hogy bárki Törökországgal vagy Azerbajdzsánnal üzletel, nem azonos azzal, hogy kötelezően csontig be is nyal nekik, hogy a fantasztikus politikai, gazdasági, társadalmi rendszerükről áradozik. Ha Orbán Viktor gazdasági okokból beszél szuperlatívuszokban muszlim diktatúrákról és az ő példás identitásmegőrző képességükről, akkor az nem azért téma, mert a világ más országai nem üzletelnek ezekkel a rezsimekkel, hanem mert itt kormányideológiát gyártottak a végvári kereszténységből, amelynek történelmi küldetése megakadályozni az iszlám hordák terjeszkedését. Ha egy kormányfő abból él három éve, hogy gyűlölendő ellenséget kreál a muszlimokból (azelőtt jellemzően szintén PÉNZES muszlimok előtt hajolt földig), akkor bármilyen fantasztikus üzleti haszna származna is – nem neki személyesen, hanem az országnak! – abból, hogy egyszerre öleli a kebelére Erdogant és Alijevet, az visszataszító és undorító lesz.

Pontosan annyira visszataszító, mint menekülteket azért éheztetni, mert nem is menekültek. Vagyis ha éheztetnénk is őket, az is rendben lenne, mert szerintünk kurvára nem is menekültek. Pontosan annyira undorító, mint márciusig meghosszabbítani a tömeges bevándorlás okozta (v)álsághelyzetet, amikor havonta legfeljebb tucatnyi kecskebaszó migráns ostromolja a sok nyelven beszélő, intelligens, milliárdos magyar csirkehálót.

Valaki szólhatna egyébként a propaganda tehetséges csinálóinak, hogy már az össsze-vissza hazudozás sem megy olyan kifinomultan és flottul, mint régebb. Tegnap például a visszafideszesített HírTv büszkén adta hírül:

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága szerint egyre több migráns hal meg a Földközi-tengeren. A világszervezet képviselője szerint minden 18. migráns vízbe fullad, annak ellenére, hogy kevesebben vágnak neki az európai útnak.

Hoppácska! Egyfelől az ENSZ-re hivatkozni egy olyan kormány propagandájának, amelyik kormány az ENSZ ellenes is háborút indított és a magyarországi választásokba való beavatkozással vádolta a senki által meg nem választott szerevezetet, önmagában is szánalmas. Ami még szánalmasabb, hogy így véletlenül azt is beismerik, hogy a naponta teli pofával üvöltött százazres, milliós, de mindenesetre egyre növekvő tömegek útnak indulásáról szóló paráztató rigmusaik hazugságok. Jó, azért beláthatjuk, hogy a Kormányzati Félretájékoztatási Központól Bakondi elvtársig mindenki jobban tudja az ENSZ-nél, hogy mi a helyzet, de pont azért oda kéne figyelni, hogy lehetőleg összhangban legyen a tegnapi moslékadag a maival. Kösz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.