2018. szeptember 13., csütörtök

VIKTOR, AZ ÉN POFÁM ÉG, DE CSAK ÍGY TOVÁBB!

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapesz Miki
2018.09.13.


Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni.

Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmaháborodottabb rendszerének elkötelezett híve. Lassan megszokom, köszi, már le is szarom, nem kell vérnyomást mérnem utána. Az egész egyszerűen jó hír, hogy Európa tartja magát. Persze hogy jönnek fel mindenhol a szélsőségesek, de messze nem olyan mértékben, amitől tartani lehetett, friss példa a svédeké. És az EP-ben is győztek az európai értékek, ami fontos.

De számunkra, normális magyaroknak még fontosabb az, ahogy a Fidesz reagált a dologra. Most már Kurz is Sorosbérenc, meg a néppártból is mindenki, aki Viktor ellen szavazott. (Igen, Viktor ellen, nem Magyarország ellen - nyilvánvaló, de azért álljon itt biztos ami biztos). Jó látni, hogy pontosan a helyére kerül az ember. Európa vállalhatatlan politikusai támogatták csak, a pusztítóan ostoba lengyel haverok, meg a brexittel saját országát romba döntő, de azóta is az EP-ben nyálát verő idióta. Meg a félnácik.

És Viktor azt mondja, ez a helyes irány, mindenki más meg Soros és baszódjon meg. Helyes, tessék csak ezt folytatni, küzdeni Európa ellen. Mert én meg biztos vagyok abban, hogy amit itt, vadkeleten el tudott végezni, az nyugaton nem fog menni. Ott nem tud nemzethyeskedni, a csőlátású hívőkre se apellálhat a kamukeresztény dumájával, meg hát egyszerűen más a kulturáltsági együttható, finoman fogalmazva, hogy meg ne sértsem mimózalelkű népemet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.