2018. október 17., szerda

A MOHÓSÁGTÓL ORDÍTANI TUDNÉK

KOLOZSVÁRI SZALONNA - VENDÉG
Szerző: bircanyeerow
2018.10.17.


Tisztelt Országgyűlölés, tisztelt El’kúr, tisztelt enyvbegyűltek!

Újabb támadások értek minket, úgyhogy továbbra is harcra fel! Mindenki bátran utááá… Á! Előttem!

Sokan szeretnék, hogy átadjuk a Stefkabotot, de ez nem következhet be, mert akkor súlyos gazdagsági válságba kerülnénk. Megvédjük magunkat. Ha kell, bevetjük az igazságszolgáltatást. Sóval.

Szerencsére még mindig stabilan megvan a savazóbázisunk. A nyugdíjasokat megveszi az isten hidege, mégis rám szavaztak, pedig én kevesebbet ajánlottam. Rájuk lehet számítani. Ha kell, bármikor össze tudunk hívni egy nagyigyűlést, ahová tisztelettel várjuk az osztályfőnök urat. Jelszó: Egy a tábor, egy a László!

Továbbra is támadják a vejemet, de nem kell izgulni! Egy kis OLAFigyeléssel minden megoldható. Mindig beveszik a mesét, pedig mindig ugyanúgy kezdődik: Hol Polt, hol nem Polt. Jó, néha muszáj a komoly munka látszatát kelteni, de olyankor meg a kendőrség a nyomozást lerázza tekkes hiányában, hiszen ők éppen Vlagyimir előírt harculattervező tankfolyamait végzik, hogy biztos legyen a rend. Itt még véletlenül sem lesz semmiféle burkatöltő-fesztivál. De miután brand a lelke mindennek, kitaláltuk, hogy rendezünk világnyalnokságot, hogy a szép kamupipőkéink tudjanak hol parádézni. A győztes megkapja a Cicus Maximus címet, és ő lesz a nunikornis. A végén biztos, hogy kitörő Paksvihar lesz. Akár tarthatunk is gyorsan egy kis emlőzetest...

Nyugi fiúk, ti sem maradtok buli nélkül. Megrendezzük az Ivás úttörői, avagy Pianír fesztivált. Mottó: must vagy soha. Persze Feri erre mondhatja, hogy Klári-fári, de lesz jacuzzi és szauna is, szóval lesz wellness-részeg bőven. Valamint lesz kultúrsarok is, úgyhogy majd lehet olvasni a sörök között. De gondoltunk a gyerekeinkre és unokáinkra is, számukra lesz szörpdeszka verseny.

Az egészségügy miatt is tovább támadnak minket. Pedig folyamatosan közpenészből újítjuk a kórházakat, de azokban meg valódi lények (vagy tények?) potyognak az álmennyezetből. Kénytelenek vagyunk lázáremelést végrehajtani, és a kórházakból kanyarójárvány miatt a betegeket egyenesen haza kell küldeni.

A teljes vendéglátó szektort Ráhelnek adom, ő majd rendbe teszi. A múltkor is felháborító dolgok történtek. Péntekre foglaltam asztalt hét főre. Már ezt is nehezen értették, de aztán az étteremben nem csak borsót nem kaptam, de sóhoz sem jutottam. Aztán jött a diktatúrós csusza kényszersülttel, desszertnek meg vejberizs, amire Tiborcz rögtön ferde szemmel nézett. Ez azért már neretnekség. Igaz, hogy Németh Szilárd főztje már sóra sem érdemes, de ehhez képest az Michelin-csillagos menü. És itt álljunk is meg egy szóra. Ezt is megreformáljuk, mostantól Ráhel-csillagokat osztogatunk az éttermeknek.

Zseniális kislányomnak további parádés ötletei vannak. Azok számára, akiknek nem futja húsra, megrendezzük a Vegasztárt. Mindenki kap búslevest meg babonapelyhet. Kész almageddon lesz az egész. Kapnak egy kis mézet is – Lőrincnek addigra lesz már méhészete is, – a végén pedig készítünk egy csuporképet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.