2018. október 2., kedd

A NEM IGAZ, AZ NEM HAZUGSÁG JOGI ÉRTELEMBEN SEM, CSAK HA A SZÓVIVŐ MEGERŐSÍTI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mirtill
2018.10.02.


kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz.tekirdag.tr

Tárgy: Chip

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Most aztán tényleg maradjon, ahol van, mert itt nagy a fogalomzavar a nagyi szerint és bele tetszik szaladni a rossz lábaival szemből az egyirányú utcába. Vagy kendet is elüti egy tőmondattal a fánkozót finanszírozó napszemüveges amerikai magyar mikulás, esetleg a babája, akit a minap állítólag lejárattak, meg megsértettek azzal, hogy levelet írtak neki, mikor nem is tud olvasni.

Bár most itt minálunk magyarba’ az úgy van, hogy a nem igaz, az nem hazugság jogi értelemben sem, csak ha a szóvivő megerősíti, de visszamenőlegesen ezt még a felsőbbség bármikor átértékelheti a luxusrepülőn értesülve, ha kikapott a csapat. (Mivel általában kikap, elég sok idő megy el az átértékelésekkel és ezért sokat tartózkodik a légtérben, vagy légüres térben, majd eldönti kend melyik passzol.)

Azt akarnám mondani kendnek jó szívvel, hogy itt folyik egy csomó kamu szöveg, mint a lábmosó víz, amit ambróziaként itatnak a néppel. Hogy így, meg úgy! Na, most ez olyan sűrű a mocsoktól, igazándiból inni már nem lehet, a fogatlan nép rágni se bírja, hát elcsócsálgatják naphosszat. Ezzel is telik az idő, közmunka programként elmegy egy kis ideig, akár kétszer is megemelhetik ez alatt a nyugdíjkorhatárt és felszámolhatják az egész szociális ellátórendszert, a kutya se veszi észre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.