2018. október 28., vasárnap

A NEMZET FELEMELKEDÉSÉNEK NAGYOBB DICSŐSÉGÉRE

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző:  MOLNÁR BÁLINT
2018.10.28.



Soha nem tudtam igazán követni ezt a ma éjjel egy órával többet/kevesebbet alszunk dolgot, de ha azt mondják, hogy egy órával többet aludtam, akkor király. Márpedig mivel éjjel 3-kor vissza kellett tekerni az órát 2-re, abból valóban az következik, hogy többet aludtunk. Nem csak énszerénységem, hanem mindenki más is. Az is igaz, hogy én legalább két héttel többet tudtam volna aludni (+ ez az 1 óra), de ez nem közérdekű információ, úgyhogy. Az elektronikus kütyük (például a telefonom órája) maguktól is kurva okosak, nélkülem is átálltak, úgyhogy szerintem pont időben vagyok, és ezzel a lendülettel boldogvidámszépvasárnapot kívánok mindenkinek! Azoknak is, akiknek sikerült kialudniuk magukat, és azoknak is, akik ebben az életben már sose fogják.

Úgy értettem, hogy fokozott készültségben van az ország (ha legalább fele ekkora lendületben lenne, mennyivel előbbre lennénk) Orbán olajszőke Pintér akaratából, miután a bosnyák-horvát határt menedékkérők próbálták áttörni. Akkora a készültség, hogy Kósa Lajost Németh Szilárddal megtámasztva le kellett szalajtani a magyar-horvát-szerb hármas határszakaszra terepszemlét tartani. Se menedékkérőt, se migránst, se terroristát nem tudtak ők mutatni nekünk a felvétel kedvéért legalább, de készültek zsé kategóriás akciófilmbe illő pillanatképek a bősz megtekintésről, amelyeket ez a két drága-szép-okos ember fel is taszajtott a Facebook-oldalára. Egyébként csak a szokásos: Kósa a Bihacnál történtek hátterében „Soros György által finanszírozott NGO-kat” vizionált kötelező módon, szerinte az a forgatókönyv ismétlődött meg, amit 2015 szeptemberében Röszkénél láttak. Ámazonban nyugi, nyugi: a rendőrség helikopterrel naponta kétszer járőrözik a határ teljes hosszán, és egyebek mellett elektronikus eszközökkel figyelik, van-e „szervezett mozgás” a határon. Akkor újra leírom: ha a populáció zsibbasztása helyett fele ennyit foglalkoznának értelmes dolgokkal – például közösségi munkában a nyomorultaknak segítenének felkészülni a télre, ételt osztanának és fát vágnának -, az csodákra lenne képes.

De nem. A baromságok, a szemfényvesztő pótcselekvések, a háborús állapotok fenntartása és a pofátlan pénzszórás minden kormányzásnak nevezhető cselekvést felülír. Ebbe az undorító ámokfutásba illik az is, hogy másfélmilliárd forintból méreti fel a kormány a háromnevű rezsimszolga-féle Századvéggel, mit gondolnak az európaiak Soros Györgyről. Mert nincs ennél fontosabb kérdés ma sem Magyarországon, sem Európában, sem az egész kurva világon. Az EU28 projektnéven említett kutatásról van szó, amelyre 2015 végén 790 millió, 2017-ben 780 millió, 2018 elején pedig 905 millió forint értékben kaptak már megbízást pénzmosodáék. Sajnos nem volt elég a propaganda önigazolására eddig kiszórt rengeteg pénz, amellyel szakmaiatlan, tendenciózus kérdésektől hemzsegő, iskolás szintű, a tudományossággal köszönő viszonyt egyáltalán se ápoló munkát végeztek a fiúk, még mindig van mit ellopni. EZ a sztori maga az ipari gyalázat, de szerencsére nem az egyedüli...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.