2018. október 17., szerda

AZ A SZÖRNYŰ, HOGY BÁR REGGELTŐL ESTIG HAZUDNAK, MOST IGAZUK LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.10.17.


Jó reggelt, drága emberiség, ez egy újabb hétfő, egy másik hétfő, a harmadik ezen a héten! Azt tegnap reggel elfelejtettem elmesélni, hogy Andrej Kiska szlovák államelnök, akire Orbán salakmédiája nagy erőkkel próbálta ráhúzni a Soros-bérenc bélyeget, a rászoruló családok között osztotta szét a fizetését. Már csak azért is kellett volna erről pár szót ejtenem, mert feltétlenül érdemes mellé pakolni azt a hírt, ami gyomorrontást okozott nekem, hogy tudniillik akárki nem teheti be a lábát (a tb-kártyás, kevéssé tehetősek) a Lölö stróman fosért-húgyért megvásárolt, állami hitellel kitömött istenverte gyógyfürdőjébe.

Eszembe is jutott Káder János környezetvédő főhorgász, kesztyűbáb államfő, akinek szintén jótékonykodás az egész élete. Tegnap például ész nélkül alá is írta a villámtempóban, kivételes eljárásban, két nap alatt, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül a fideszes parlamenten áttolt, lakástakarékpénztárakról szóló törvény módosítását, amely azóta már a Magyar Közlönyben is megjelent. Ha esetleg nem is tudnánk (de tudjuk), hogy a lakástakarékok kinyírása természetesen a Rogán-féle lakáslottóban nyomuló cégnek, a Central NOK Szervező Zrt.-nek kedvez, akkor is okádni kellene a magyarokat mindenről megkérdező, kamukonzultációból kamukonzultációba szédelgő kormánypárt eme sunyi, aljadék húzásán. Amely ráadásul bele is tolja a pofánka, mekkora hatalmas feltaláló ez a Rogán Bűnöző Antal. Miután röhögve megcsinálta és az állampárt le is vezényelte a magyar adófizetőket mintegy 30 milliárddal megkárosító, a haverjait viszont 60 milliárdos haszonnal sújtó letelepedési kötvényes bulikát, ímhol a helyzetbe hozott másik Rogán-biznisz. Tehát miközben a GCsaládok Évét írjuk, egy mozdulattal tették értelmetlenné családok tömegei számára a lakástakarék-pénztári megtakarításokat, Rogán üzletét viszont érintetlenül hagyták. Amely üzlet arról szól, hogy a haverjai cége olyan közösséget szervez, amelyben a tagok 10-15 évig gyűjtik a pénzt, aztán valaki közülük – sorsolás vagy licitálás útján új lakáshoz jut. Aki többet fizet, az nagyobb eséllyel nyer. A hülyének is megéri spekulálni, nem? Undorító, átlátszó. Ezeknek a kezében tényleg minden szarrá válik.

Közben végigszlalomoztam az irgalmatlan mennyiségű és minőségű fröcsögés között, amit a hajléktalanok törvényes megalázásának örömére a propagandafertő kibocsátott magából a kormány védelmében, de ettől megkímélem a kedves olvasót, elég ha én mérgezem magam. A lényeg: kitalálták, hogy az lesz a tuti, ha ráfogják mindenkire, aki az embertelenség ellen szól, hogy hülyebarom, kretén liberális, és a nyomort akarja konzerválni, azóta is ezt nyomja kötelezően az összes sztárpublicista és tollforgató segédmunkás. Najó, egy foszlányt idecsinálok a kilogó nyelvű, lihegő szervilizmus bizonyítására: A Kornisok, Hernádik meg Parti Nagy Lajosok meg csak tüntessenek nyugodtan azért, hogy a hajléktalanok megfagyhassanak. A kormány addig megmenti az életüket. Ja, kedves felszopó úr! Az életüket márpedig csak úgy lehet megmenteni, ha a maradék méltóságuktól is megfosztják őket, amikor a személyes tárgyaikat elveszik és megsemmisítik. Rohadék, álszent barbárok!

Tegnap óta toborozzák vadul a tapsikolókat Orbán október 23-ai monológjára, az összes fideszes káder osztja is rendületlenül az alábbi ínycsiklandozóságot, erről se maradjanak le, idepakolom:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.