2018. október 18., csütörtök

ÉREZTE, HOGY VALAMI HIÁNYZIK? SZERDÁTÓL REGNÁL A PANNÓNIA SZÍVÉÉRT FELELŐS MINISZTERI BIZTOS - ÉS AKKOR EZ MOST , HOGY ÉS FŐLEG MINEK?

VÁROSI KURÍR
Szerző: MAKÓI ERNŐ
2018.10.18.


Egy napon azzal, amikor a kormány bejelentette, hogy minden ötödik közszolga és a hozzájuk tartozó családtagok élete fenekestől felborul, mert elbocsátják őket a munkahelyükről, Orbán sk. létrehozott egy új humbuk pozíciót barátjának Tessey Zoltánnak, és a hozzá tartozó félmilliárd közpénzt is dobta.

Egy újabb jó barát ….

A szerdai Magyar Közlönyben jelent meg a miniszterelnöki utasítás szerint “a miniszterelnöki biztos tevékenysége keretében a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, valamint a megyei önkormányzat képviselőivel és a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal együttműködve hangolja össze a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását.”
A szerencsés nyertes Tessely Zoltán,

aki eddig országgyűlési képviselősége mellett, az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa volt, megkapta a Pannónia Szíve és a Velencei-tó térségének területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa megtisztelő címet is...

ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.