2018. október 15., hétfő

EROTIKUS HANGULATÚ VIDEÓT KÉSZÍTETT AZ NEMZETI KÖZSZOLGÁLAT EGYETEM KRIMINALISZTIKAI INTÉZETÉNEK TANSZÉKVEZETŐJE A HALLGATÓIVAL

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: CSIKÁSZ BRIGITTA
2018.10.15.


Indulatokat keltett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán egy a tavaszi szemeszterben készült „oktatóvideó”, amelyben diáklányok, leendő rendőrtisztek vulgáris szavakkal dobálózva adnak elő egy jelenetet. A kisfilmet Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense rendezte. Angyalnak nem ez az első ilyen jellegű ügye, 2011-ben Pécsen visszavonták rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, hölgytársaságban találtak rá egy autó motorháztetején. Az NKE vezetősége a nyáron már kivizsgálta az erotikus hangulatú videó ügyét, és a kifogásolható témaválasztás és nyelvezet miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítették az elkészitésében érintett oktatókat.

Elfogadható-e egy nemi identitást is sértő, erotikus filmben szerepeltetni a hallgatókat?” – tette fel a kérdést az Átlátszó névtelenségbe burkolózó olvasója az általa a szerkesztőségünknek megküldött videóval kapcsolatban, amelyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának (NKE RTK) egyik tanára, Angyal Miklós tanszékvezető egyetemi docens idén készített a hallgatóiról.

A „Blöff (female version)” címet viselő 3 perces, az elmúlt szemeszterben készült, erotikus hangulatú kisfilmben az egyetem hallgatónői azt játsszák el álarcban és szexi ruhákban, hogy az egyik záróvizsga tételsorát szeretnék kikényszeríteni az egyik oktatótól. Mégpedig a (játék)fegyverükkel való fenyegetőzéssel, de végül felsülnek a próbálkozással.

A videóban a leggyakrabban használt szavak: a kuki, a punci, valamint a nagy- és a kisajkak. A videón szereplő egyetemi hallgatók arcát kitakartuk, hangját pedig megváltoztattuk, hogy ne legyenek felismerhetőek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.