2018. október 26., péntek

HADHÁZY: FACEBOOK CSOPORT 300 MILLIÓBÓL? UNIÓS PÉNZESŐBEN ÁZIK EGY VASUTAS EGYLET

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: RÁDI ANTÓNIA
2018.10.25.


„Aki érti a leírás alapján, hogy ez mi a csuda, írja meg” – interaktív Korrupcióinfót tartott Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki várja a megfejtéseket. A szolnoki vasutas művelődési központ 300 millió forintot kapott uniós forrásból egy ködös családbarát dologra, de hogy pontosan mire, a projektleírás többszöri elolvasása után sem egyértelmű.

„Valódi, nyitott Családi Pontokat hoznánk létre, amit az intranetes oldal tartalmi bővítésével és internetes közösségi site-tá szélesítésével, multimédiás interaktív adatbázis létrehozásával mindenhová eljutó segítő, tanácsadó szolgáltatást valósíthatunk meg, amely a családok lehetőségeiről, nehézségeiről, örömeiről szól”– talán ez a legmegfoghatóbb része a VOKE Csomóponti Művelődési Központ pályázatának, amire két konzorciumi partnerével összesen 299,8 millió forintot nyert el.

A március végén kihirdetett pályázatot Hadházy Ákos szúrta ki, aki rendhagyó Korrupcióinfót szentelt a viccesen érthetetlen leírásnak, kérve, hogy a megfejtéseket írásban küldje, akinek beugrik valami. Az ő tippje az, hogy túlárazott Facebook-csoport készül, miközben azt is kilátásba helyezte, hogy adatigényléssel bombázza majd a nyertest...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.