2018. október 26., péntek

HAJLÉKTALANOK ÉS HAJLÉKOSOK

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY BANDÓ ANDRÁS
2018.10.25.


Először egy alapvetés: örömmel köszöntenék egy olyan (új) törvényt, mely kimondaná, hogy holnaptól kezdve rendőrök szállnak meg minden olyan budai és egyéb villát, melyben politikusok és/vagy családtagjaik laknak, és ha A lakók nem tudják tételesen igazolni, hogy a villa értékének megfelelő összeget miből, hogyan és honnan teremtették elő, azonnal kísérjék be őket az építményhez legközelebb eső börtönbe.

Naiv vagyok, persze, minden forintról lesz igazolásuk, mert minden efféle gazság jog szerint van elrendezve, és tudom, a rendőrség a közelükbe sem jutna, mert a legfőbb főnökük másképp értelmezné ezt a törvényt, sőt, azt is tudom, a hon atyjai ilyen törvényt nem is szavaznának meg, ki akarná azt az ágat fűrészelni, amelyen üldögél.

Ennyi élc után pedig a véleményem: ez az utcai embersöprés, ez az emberi erőforrások kitakarítására irányuló tevékenység úgy szemétség, ahogy a mindenről döntő, „minden hozzá tartozó” illetékes elvtárs (alias köpcös) megvásárolt szavazógépei, az erkölcstől elhatárolódva lapátra söpörték. Igen, igen: nem lehet mindent arra fogni, hogy a köpcössel nem lehet szembe menni, gombokat kell nyomogatnunk, mindent meg kell szavaznunk, satöbbi, mert egyszer majd el kell számolni a lelkiismeretükkel – ez ügyben is. Ezeknek a megvásárolt szavazó masináknak, amióta világ a köpcös teremtette világ, még nem volt önálló véleményük, lépésük és döntésük. Hajléktalan ügyben sem. Szégyen, szégyellni való.

És most egy kis múltidézés:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.