2018. október 2., kedd

KELL NEKEM VONATJEGYET VENNEM?

MINDEN, AMIRŐL BESZÉLNI KELL...
Szerző: APolgi
2018.10.02.


Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője ezekkel az abszurdItásokkal próbálja menteni menthetetlent.

- "Azért mert valaki egyszer vagy kétszer egy légtérben tartózkodott a miniszterelnökkel, semmilyen előnyt nem élvezhet."
- "Ebben az ügyben az a helyes álláspont, amit a miniszterelnöki sajtószóvivő elmondott: vendégként ment el a miniszterelnök és a jövőben is így fog tenni. Ebben semmilyen törvénysértés nincs."
- "Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna.”
- "Nagyon jó, hogy az ellenzéki pártok megtették a feljelentésüket, a hatóságok ezt majd ki fogják vizsgálni."
- Az ügyet feltáró Átlátszó és "ezek a médiumok olyan kalapácsok, amelyek mindent szögnek néznek. Ott is korrupciót keresnek, ahol nincsen korrupció."
- „A Fidesz-KDNP üzleti ügyekkel nem foglalkozik. Minket egy dolog érdekel, hogy a magyar embereknek jobb legyen, hogy a magyar családok tudjanak gyermeket vállalni és a magyar emberek biztonságát szavatoljuk.”
- Miért probléma, ha valaki piaci alapon is megállja a helyét, jó a versenyben, hogy egyébként állami megrendeléseket is nyer. "Garancsi István azért sikeres, mert sikeres".
- Aki az ilyen ügyeket föltárják, például az Átlátszó.hu, az köztudottan kormányellenes tevékenységet folytat, és egyébként Soros György finanszírozásából él. "Soros György elkezdte az EP-választási kampányt. Erről szól ez az ügy".

Vajon nekem, mint eccerű magyar állampolgárnak is járnak ilyen kiváltságok? Na persze a saját szintemen gondoltam. Ezért szeretném megkérdezni Hollik úrtól, hogy vajon nekem kell-e vonatjegyet venne, ha Debrecenbe akarok menni? Ugyan miért? Hiszen a vonat nélkülem is elindul Debrecenbe!

Hollik István azt mondja, ha valaki kétszer egy légtérben…, Orbán azt mondja 30 éve így utazik! Kinél van az igazság?

Hogyan lehetséges, hogy ez a Soros György ennyire sikeresen a kormányellenes? Talán azért sikeres, mert sikeres? Azt a …

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.