2018. október 5., péntek

ORBÁN KORMÁNYA AZ EGYETLEN MIGRÁCIÓT TÁMOGATÓ SZERVEZET

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2018.10.04.


A migráció rossz, értem?! – nagyjából ennyi a kormány mondanivalója mindenről. Na meg: sorosgyörgy. A munkaerőhiányt sem migrációval kell megoldani. Szavakban. A valóságban százmilliókat költ migráns-toborzásra a kabinet.

Aki akár csak Magyarország légterében tartózkodott az elmúlt években három percnél hosszabb időt, annak fölösleges elmagyarázni, mit is gondol Orbán és sleppje a migrációról. Pontosabban: hivatalosan mit gondol. Még pontosabban: mivel eteti szavazóit, riogatja a polgárokat, igyekszik minél nagyobb félelmet és gyűlöletet elültetni bennük.

Hogy lássuk, mennyire nem igaz mindaz, amit a propaganda másodpercenként próbál az arcunkba tolni, elég megfogadni Orbán Viktor tanácsát: ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek. Azt, hogy mit mond, már ismerjük. Hogy mit tesz, azt a kormány által kitartott propagandából soha nem is fogjuk megtudni.

Íme:

Másfél évvel ezelőtt 450 millió forintos szerződést kötött a debreceni Horizon2020 Nonprofit Kft.-vel a kormány, természetesen az adófizetők állták a cehhet. A cég ezért a pénzért azt vállalta, hogy 5250 ukrán állampolgárnak talál Magyarországon munkát és lakhatást. Nem kárpátaljai magyarnak, hanem ukrán állampolgárnak. Végül "csak" ötezret sikerült idecsábítani.

Igen, közel félmilliárdért toboroz gazdasági migránsokat a magyar állam.

Ahogy azt is elintézte az Orbán-kormány, hogy a hiányszakmákban dolgozó külföldi munkaerő 90 napig mindenféle engedély nélkül tartózkodjon és dolgozzon Magyarországon. Mármint azok, akik nem az EU-ból érkeznek, természetesen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.