2018. október 13., szombat

PEDIG CSAK EGYSZERŰEN ORVOSHOZ KELLENE VINNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.10.13.


Hejjhó! Hát itt a hétnek az ő vége, drágakedves olvasóink! Én önök helyett is örülök ennek a remek történésnek, ki se keljenek az ágyból, korán van még ahhoz. Majd szólok, ha megint jönnek a hétfők, és cselekedni kell.

Addig is szögezzük le, hogy nőtt a kereslet a tojás iránt, és rohadjak meg, hogy ez hír a Fidesz nevű párt hivatalos internetes oldalán. Jó tudom, hogy tegnap volt a tojás világnapja és különben is tavaly január elsejétől az előző Fidesz-kormány csökkentette 5 százalékra a tojás áfáját, de már annyira hozzászoktam, hogy az állam pártja kizárólag Orbán dicsőítésében és a világ elleni harcban utazik, hogy elröhögtem magam, amikor két hőzöngés között ezt a hírecskét megláttam. Mi lesz itt még? Ma például melltartómentes világnap van (egyébiránt egész október a mellrák elleni küzdelem hónapja normális helyeken!), gondoltam segítek, hátha van valami értelmes ötletük a nőket csak foltokban tartalmazó kormánypártoknak ezzel kapcsolatban.

Addig is elmesélem, hogy a rémhíreket és a veretes hazugságokat gyártó és terjesztő egyik propaganda-üzemegység (az, amelyik a Matolcsy-klánhoz köthető igen közvetlenül) szintén meglepő tartalommal állt elő két migránsokkal való hisztérikus riogatás között:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.