2018. október 19., péntek

PRESSER GUSZTUSTALAN POLITIKÁRÓL ÉS EGYMÁST FALÓ DALOKRÓL

KLUBRÁDIÓ 92,9 MHz
Szerző: Klubrádió
2018.10.18.



Hallgassa meg

Hosszabb interjút adott a Klubrádióban Presser Gábor dalszerző-előadó, aki szerint az új dalai belehalnak a régiekbe, pedig utóbbiak nem feltétlenül jobbak, sőt. A dalszerző-előadó azt is elmondta, mit gondol a politikáról, és milyen élmények alapozták meg a véleményét.

A régi dalai megeszik az újakat, pedig ma jobb zeneszerző, mint 25, vagy 50 évesen – erről is beszélt a Dobszerda október 17-ei adásának vendége, Presser Gábor. És arról is, miért bántja különösen, hogy A magyar dal napja országos akcióként megfeneklett.

Az interjúban téma volt az is, miért és kikkel szeret együtt dolgozni, a közös munkák közül pedig Presser ezúttal az Oláh Ibolyával, Rúzsa Magdival és Falusi Mariannal létrehozott produkciókról emlékezett meg hosszabban.

A politikától távolságot tartó zenész azért erről a témáról is beszélt – tapasztalatból és elég határozottan. Mint mondta, már nagyon régen megtanulta, hogy a politikával való találkozás gusztustalan, abból mindig valami gáz lesz. Ez a véleménye azóta sem változott, és ma sem tudna olyan politikust mondani, akivel szívesen leülne kávézni.

Élete legboldogabb napjai szintén szóba kerültek, valamint az is, mikor érezte úgy, hogy akár harminc gyereket is örökbe fogadna.

Presser Gábor dalszerző-előadó a Dobszerda október 17-ei adásában adott interjút, a riporter Váradi Júlia volt. A beszélgetés hangfelvételét a cikk elején kattinthatja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.