2018. október 3., szerda

SZÉGYEN EZ AZ EMBER

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.10.01.


Bartus László “Szégyen ez az ember” című cikke eredetileg az Amerikai Népszavában jelent meg. A szerző hozzájárulásával közöljük a KMH-ban.

Érthetetlen, miért nem sérti a magyarok önérzetét ez az ember, aki odamegy az Európai Parlamentbe, és az egész országra szégyent hoz a hazudozásával. Mindezt a magyarok nevében, az ő személyes felelősségét a magyar népre hárítja. Mert ez az ügy nem rólunk, magyarokról, hanem egyedül Orbánról szól. A fejére olvasott bűnöket ő követte el, nem a magyarok. A magyaroknak pedig megtiltotta, hogy szabadon válasszanak rajta kívül mást.

Szégyen ez az ember a gázszerelő strómanjával, a saját lábán álló, milliárdos lányával (aki még életében nem dolgozott), a szaros pelenkás kultúrájával, kőbányász apjával, a fatolvaj vejével, a halálra terrorizált, megszeppent, infantilizált slepjjével, a mögötte ülő idiótákkal, a NER nevű illiberális szörnyállamával, ahogy ott áll a civilizált Európa előtt.

Ez az ember álomvilágban él, vagy ha elhiszi, amiket beszél, akkor sürgős orvosi segítségre van szüksége, mert meghibbant. Azt meri állítani, ő nem vetemedne olyanra, hogy aki nem ért vele egyet, azt elhallgattasa. Első dolga volt, mint minden fasisztának, a sajtószabadság felszámolása, elfoglalta a közmédiát. Megszüntette a Népszabadságot és elfoglalta a teljes vidéki sajtót. A közmédia göbbels-i propagandát folytat, nem informál, nem tájékoztat.

Azt mondja ez a köztörvényes bűnöző, hogy Magyarországon nyilvánosak a pályázatok és átlátható a közbeszerzés. Amikor már fél Magyarországot Mészáros Lőrinc nevére írta, nap nem múlik el, hogy a gázszerelője nevére ne írnának néhány százmilliárd forintot. Ezt a modellt ajánlja Európának? Arra hivatkozik, hogy őt megválasztották? Egy sportszerűtlen kétballábas futballista, aki átírta a választási törvényt, hogy más ne nyerhessen.

Ezt a kleptokráciát és menekültek éheztetését nevezi kereszténységnek? Orbán mindennek ellentéte, amit Jézus valaha mondott és tett. Sátánfajzat, akinek minden szava hazugság, a hazugság a rendszerének lényege. Elfoglalta Magyarországot, kisajátította magának, nincs a magyaroknak annyi közük se ehhez az országhoz, mint a Kádár rendszere alatt. Ő beszél a kommunistákról? Ő kommunistázik? A kommunisták nagyobb demokraták voltak, mint ő.

Gyáva jellemtelen ember, aki maga dönt el mindent, magához ragadott mindent, és amikor tetemre hívják, amikor számot kellene adnia a magyar jogállamról, a demokráciáról, akkor a migránsokról hazudozik, s tolja maga előtt a magyar embereket, akiket megfosztott saját hazájuktól. Önkényesen eltörölte a magyar alkotmányt, helyette egy olyan alaptörvény van érvényben, amit senki nem szavazott meg rajta kívül, és az ő akaratának van alárendelve.

Magyarország egy alkotmányos válság, mert abszolút királyságként működik, demokrácia néven, ahol még a saját alaptörvényüket sem tartják be. Nem az alaptörvényhez igazodik a törvényhozás és a kormányzás, hanem fordítva: az alaptörvényt igazítják Orbán személyes akaratához. Megint bejelentette, hogy módosítják az alaptörvényüket, mert valami ütközne vele. Nincs az alaptörvénynek kontroll és korlátozó funkciója. Magyarországon nincs állam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.