2018. október 15., hétfő

VAGY ISTEN CSAK MUNKAIDŐBEN DOLGOZIK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: CZOTTER JÓZSEF
2018.10.15.


...A ma hatályba lépő törvény értelmében tilos életvitelszerűen az utcán, közterületen élni-lenni-létezni. Helyes. Támogatom.

De!

Van elég hely a hajléktalanok befogadására? NINCS!

Van hajléktalan felzárkóztatási programja a kormánynak? NINCS!

Humánus-e a kormány, amikor bevezeti alternatíva nélkül a törvényt? NEM!

NEM humánus! Nem keresztény! Nem követi sem a keresztényi értékeket, sem a Biblia tanítását!

De ha már kereszténység.

Az Orbán kormány soha nem látott mértékben újított fel templomokat. Soha nem látott mértékben önti az egyházba a közpénzt. Akkor minek vannak zárva estétől reggelig a templomok? Főleg télen miért vannak zárva? Nem akkor lenne a legnagyobb szüksége rá a menedéket kérőknek? Nem az egyház dolga lenne, hogy minden elesettnek megfogja a kezét, ha már a kormány nem képes rá? Vagy Isten csak munkaidőben dolgozik?

Ha meg nem, akkor tessék, nyíljanak meg a templomkapuk, és adjanak helyet, osszanak élelmet, ruhát a rászorulóknak, a papok fogják meg a kezüket és vezessék vissza a fényre őket, mert ők is Isten gyermekei! Ez a dolguk!

Ha már verjük a mellünket, hogy mekkora keresztények vagyunk! Ha, meg nem megy, mert mégsem vagyunk akkora keresztények, mint azt hazudja Orbán és a keresztény tábor, ha még a papok sem képesek betartani Isten parancsolatait, akkor meg basszuk ki az egész kereszténységet templomostól a pics@ba. Mert így, ebben a formában odavaló. Mert Szent István nem ezt az álkeresztény nemzetet álmodta meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.