2018. november 6., kedd

BRÜSSZELT ELLEPTE ORBÁN VIKTOR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
218.11.06.


Szép estét! Ma sem éltünk hiába, az már biztos. Ez mondjuk általánosságban elmondható, bár nem mindenkire egységesen igaz. Hogy izgalmasabbá tegyem a jóéjt-puszit, ötletszerűen hozom a nap történéseit, nehogy unalmassá váljon az életünk.

Számomra a nap legviccesebb cikkét a nyolcaska produkálta. Az történt, hogy már nem csak nekünk van tele a szamócamintás napozónk a felcsúti géniusszal, hanem másoknak is. Brüsszelt ellepték az Orbán Viktor puritánkeresztény bűbájos pofikájával ékes plakátok. A kocafocista egy tépett uniós zászló előtt virít kitárt karokkal, előtte pénzkötegek. Az arca olyan, amilyen. Arról nem tehet. A felirat:

Először elvette a pénzünket, most el akarja pusztítani Európát! Stop Orbán! Az értékek az elsők!

Az óriásplakátokat teherautók platóin hordozzák körbe. És itt jön a képbe nyolcaska, pontosabban az egyik végtelenül okos alkalmazott a sokból. Írt egy jajveszékelős cikket a dologról, mert báncsákamagyarokatésorbánviktort! Nekem mondjuk bevillantak a Soros plakátok és azok is, melyeken bizonyos politikusok szerepelnek drótvágóval a kezükben, de rájöttem, hogy azok teljesen rendben vannak, véletlenül sem személyeskedő szemétségek, hanem jogos kritika. Na de Orbán Viktort plakátra tenni és nem dicsérni! Az szörnyen nagyon borzasztó. Végül a cikkgyáros annyiban maradt magával, hogy mekkora nagy ember Orbán, mert lámni, a bevándorláspárti liberálisok (mert azt nem is mondtam, hogy az ő művük a plakátkampány és nyilván Soros fizeti, de a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál is biztosan elő fog kerülni) maguktól még politikát sem képesek csinálni, csak ha a Mesterre hivatkoznak. Van még benne gyűlöletpolitika is, meg ilyesmi. Akkora cikk, hogy szerintem napok múlva is felröhögök, ha eszembe jut. Tessék elolvasni! Kötelező anyag!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.