2018. november 10., szombat

MOSTANTÓL NYÍLTAN IS LŐRINC FOGJA KAPNI A LEGTÖBB TAHÓ-TÁMOGATÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: bircanyeerow
2018.11.09.


Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves honfitársaim!

Köszöntök mindenkit ezen a szép Nemzeti ülepen!

Nincs félreértés. Mostantól ünnepeljük november 4-ét, hazánk felszaba-dúlásának évfordulóját. Nem, nem azt! Na jó, nem csak azt. Jövőre újra bevonulnak kedves orosz barátaink. Úgyhogy most előre visszamenőleg ünneplünk. Valamivel kedveskedni kell Vlagyimirnek Mikulásra. Ez az én hőn szeretett szuverén magyar házam érdeke. Nem kell aggódni, törvényessé is tesszük. Addig toldozzuk-foltozzuk, míg az Alapörvény elnyel mindent. Így mostantól az is belekerül, hogy aki nem a Fideszre szavazott, azt elküldjük pártterápiára vagy a NERkülönítőbe. Utána már biztos F(id)eszült figyelemmel fog hallgatni engem. Akkor majd rá fognak jönni, hogy én el tudom nekik hozni a nerrel-mézzel folyó Kánaánt.

Nekem, mint tudják, a béke a célom. Hogy ez mennyire igaz, ahhoz be kell vallanom, hogy tulajdonképpen jógaoktató akartam lenni, de hiába írtam a felvételi jelentkező lapra, hogy JÓGÁSZ, az akkori írógépünkön nem volt ékezet, így pedig berepültem a politikába, mint valami kamukaze.

Apropó! Ha már itt tartunk.

Sajnos az újságírás színvonala a bulvárbéka segge alatt van, ezért kinevezem Bayer Zsoltot. Mindegy minek, de kinevezem. Úgyis bérlázító a fizetése, ne kelljen már szegénynek nélkülöznie. Ő fogja megépíteni – természetesen Lőrinccel együtt – az első magyar lózungversenypályát, és rögtön fel is avathatja, hogy ő legyen a csúcstartó. Majd előveszi a vastagon fogó cenzúráját, és meg is írja.

A másik csúcstartónk természetesen Lőrinc lesz, akinek fenn kell tartania, sőt, növelnie kell a növekedés ütemét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.