2018. november 5., hétfő

ÚJ BOMBÁZÓ BANKSZÁMLA TŰNHET EL?

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2018.11.05.


Pénzajándékkal próbálja kipiszkálni az utolsók közé tartozó, valóban „nullás” számlacsomagjából ügyfeleit az egyik bank. Az 5000 forintos jóváírás vonzerejét némiképp csökkentheti, hogy közben az ugyanazokat az újabb csomagokat igénylő új ügyfelek 20 ezer forintot kapnak. Nem csak ezért érdemes azonban jól meggondolni, vált-e valaki.

Évek óta érkeznek az Azénpénzem.hu olvasóitól jelzések arról, hogy bankjuk „remek új ajánlattal” megkeresve próbálta számlaváltásra bírni őket. A piacon már alig akad olyan bankszámla, amely még a tranzakciós illeték bevezetése előtti időkből megmaradtan kínál fantasztikus feltételeket. Akinek azonban még van ilyen, annak – mint arról már többször írtunk – érdemes foggal-körömmel ragaszkodni hozzá. Ehhez esetenként egyre inkább résen kell lenni, a bankok ugyanis erősen próbálkoznak.

Legfrissebben a Raiffeisen hirdetett számlacsomag-váltási akciót. A bank november végéig hajlandó 5000 forinttal díjazni, ha ügyfelei a Díjnullázó, Aktivitás, Bázis, Mindennapok vagy a Lendület csomagról az újabb konstrukciókra (DíjNullázó Plusz, Premium Gold 2.0, Premium Select, Aktivitás 2.0, Mindennapok 2.0, Bázis 2.0) váltanak. A jóváírást az arra jogosult ügyfelek legkésőbb 2018. december 10. és 19. napja között arra a számlára kapják meg, amelyre az akció keretében váltottak. Akárhány számlája van valakinek, erre a pénzre csak egyszer jogosult. Feltétel még, hogy az ügyfélnek 2018. december 1-jén ne legyen 2000 forintot meghaladó lejárt és esedékes tartozása...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.