2016. február 26., péntek

ORBÁN ÉS A ZSIDÓK - A HÍZELGŐ ÁTVERÉS ANATÓMIÁJA (4. RÉSZ): A LÁTSZAT ÉS A VALÓSÁG

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Göllner András
2016.02.25.


Göllner András hat részes sorozatának negyedik része a KMH-ban már publikált harmadikmásodik és első részből folytatódik. A szöveget magyarra fordította a KMH részére Kertész Ákos.

“A holokauszt emlékezete kormányunk politikájának és hazánk nemzeti identitásának a sarkköve”. Ódor Bálint, Magyarország kanadai nagykövete.
 
Kinevezett keresztapámnak, vitéz Nemerey Mártonnak, és az ő szeretve tisztelt ellentengernagyának, Horthy Miklósnak, Szálasi Ferencnek és Prohászka Ottokárnak ma már nincs egyéb rendeltetésük, mint hogy az alvilágban őrizzék a múlt szellemét. De a gyűlölet, amit ők szítottak a magyar zsidók ellen, hevesebben lángol Orbán Viktor kormányzása alatt, mint bármikor a rendszerváltást követő években. A gyűlölet katabázisát sajnos időnként a palingézis követi. Sokan állítják, hogy a felelősség a zsidóság iránti gyűlölet újjászületéséért, Orbán Viktor kormányát terheli, illetve azokat, akik, mint Ódor Bálint, a magyar adófizetők pénzén, gáláns fogadások, és adományozások keretében leplezik Orbánék ellentmondásos magyarországi magatartását kinn, a nagyvilágban.

Mint azt e dolgozat 2. részében jeleztem, (Alászálás a poklokra) mindazok, akik visszatértek „lentről”, saját, sötét pokluk aljából a világosságra, egy örök életre meghatározó kérdéssel találják szemben magukat, amikor a felszínre érnek. Hogyan tovább? Vannak, akik csendben kilépnek és eltűnnek a tömegekben, felszívódnak, és megpróbálnak a személyes boldogulás útján, immáron tisztességes magatartással járni. Vannak, akik visszaesnek, képtelenek a világosság, a tisztaság talaján járni. És vannak a megváltók, azok, akiket a görögök Anax néven szólítanak. Ezek azok az emberek, akik az ige erejével, vagy csak jó példa-mutatással, tanítanak, figyelmeztetnek bennünket a bukás, a zuhanás veszélyeire, és arra hogyan járjunk az igazságosság talaján, ha kell, vizén...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. Annyira szükségtelen az állandó nácizás, a holokausztról szóló vég nélküli, parttalan vita, amely a zsidóságot is szembeállítja egymással. Talán Soros György el tudná mondani, hogy miért, persze csak ha szándékában állna. Mi is volt tulajdonképpen?
    Dr. Galgóczy Béla (XIV) nyugalmazott egyetemi tanár édesapja részt vett a zsidó egyház által MÁV-nak adott lista szerint a zsidóság bevagonírozásában. Amikor ezt megtudtam, feltettem két kérdést, hisz akkor én még nem éltem, és mivel az én nagypapám két világháborúból is visszatért, furcsának találtam, hogy a zsidó és cigány férfiakat miért nem sorozták be katonának, hisz akkor itthon sem lettek volna, nem lett volna kiket összegyűjteni. Megkérdeztem Béla Bá-tól, hogy Honnan tudta a MÁV a zsidóság lakcímét? Azt mondta, hogy azt az egyház nyilvántartja és át kellett adnia a MÁV-nak.nyilván a cigányságét is tudta, és mindenkiét név és lakcím szerint nyilvántartják, amire talán az egyszerű emberek nem is gondolnak és fel sem fogják, hogy az egyszer hiánypótló lehet. Megkérdeztem azt is,hogy a cigányokat miért vitték el? A válasz az volt: névsorolvasás nem volt, de a létszámnak induláskor és érkezéskor is stimmelnie kellett. A gazdag zsidóság, akik átadták vagyonukat, pénzüket az egyháznak, Svájcba indított vonaton utaztak. Ilyen a zsidó élet, ahol mindig vannak “fekete angyalok”, “fekete bárányok”,, ahogy zsidó tanárnőm (akinek a fiát megölték, amitől teljesen tönkrement lelkileg)végig válogatták az elhurcoltakat, a maradékot feláldoznak a bosszúnak bemutatott egy emberöltőnyi vámszedés oltárán. Minden szeretetem az elhunytaké. Ők az áldozatok és a hozzátartozóik, akiknek lelke sosem nyugszik meg, amíg élnek, mindig félnek. Nyugodjanak békében, mert itt a temető kihatolók között már “örök nyugalom” sincsen!
    A HOLOKAUSZT még most is van, csak a magyarok szenvedése a zsidók számára természetes! Tegnap találtam ezt a receptet, ahol az egyik magyar hozzászóló csak a receptek nézegetéséből étkezhet. Még emlékszik a régi ízekre, de 30 évvel ezelőtti magyar fizetésekből és nyugdíjakból mér nem telik élelemre, pedig már minden, a Föld az Ég a Csillagok is a zsidóság kezében vannak, az életünkkel együtt.
    Klasszikus máglyarakás recept
    http://www.nosalty.hu/recept/klasszikus-maglyarakas
    Mria / Mria v, 2016-06-26 08:33
    „Valóban finom lehet ez a - számomra - igencsak drága máglyarakás. Sajnos, sok-sok évi munka után - negyvenezer alatti a nyugdíjam, így igencsak spórlósan kell élnem!” Ebből először ki kell fizetni a „rezsicsökkentést” utáni rezsit, a közös költséget, szerintetek mi marad belőle?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.