2018. december 20., csütörtök

A REZSIM ELVTELEN SZOLGÁIT ÉS CSELÉDEIT A HELYÜKÖN KELL KEZELNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. ANDREA
2018.12.20.


Jó reggelt kívánok mindannyiunknak! Csütörtökre virradt a NER és mindenki más is. Mióta Ungár Péter látványosan, de nem túl meggyőzően kilépni látszik a nemzet disznó- és gázszerelőjéből (mint Edgar kapás embere a miniszterelnök úrból), azaz kiszáll a családja érdekeltségébe tartozó és Mészáros Lőrinccel összegyógyult ingatlanfejlesztő cégből, vagyis úgynevezett bizalmi vagyonkezelőre ruházza át a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.-ben meglévő részvénycsomagját ahelyett, hogy simán megszabadulna a tulajdonrészétől, máris jobb hely lett az ország, Ungár meg bátran nevezheti magát ellenzéki képviselőnek. Magam sem gondolom komolyan, de annyit nem ér az egész bohóckodás, hogy érdemes volna idegállapotba kerülni miatta.

Persze mi ez ahhoz képest, hogy már megint nem Orbán Viktor lett az év embere, hanem a patás ördögnek kinevezett nemzet ellensége, Soros György, akire a regnáló – a plebejusság és a karcsúsítás jegyében már közel 300 fősre hízott – Orbán-kormány minden idők legszégyenletesebb gyűlöletkampányát felépítette és azóta sem bírja elengedni. Egészen borzasztónak találom, hogy az egész világ arra szövetkezett, hogy a nemzeti kormányt és a felcsúti küldetéstudatot idegesítse. Semmi baj, ha egy kis szerencséje van, akkor január derekán mehet magyarázkodni az Európai Parlament színe elé, hátha ezúttal végre felismerik a kivételes zsenialitását. Csak arra kell majd vigyázni, hogy ne Brüsszelbe, hanem Strasbourgba érkezzen meg az a fránya honvédségi gép.

Egyébként ez az ungári látszat lecsatlakozás a NER csecséről minden bizonnyal van annyira csodálatos fejlemény, mint hogy a Fidesz egykori parlamenti képviselőjét (ha valakinek mond bármit is az Ódor Ferenc név, ne tartsa magában), az encsi járási hivatal jelenlegi vezetőjét bilincsben hurcolásszák el, miután a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján nyomoz vezető beosztású hivatalos személy ellen. Aki a gyanú szerint hivatali helyzetével visszaélve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettét hajtotta végre. Egészen megható, hogy az orbánista kirakat-jogállam bizonygatásának megkésett kényszere arra sarkallta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkárt, hogy utasította a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjét, azonnali hatállyal függessze fel tisztségéből Ódort. Ebben a tempóban cirka 28 év múlva akár a miniszterelnök vejének enyves mellső végtagjain is kattanhat a bilincs, az meg kinek hiányzik?

Az országszerte és külföldön is folytatódó Orbán-ellenes tiltakozások, demonstrációk számának növekedésével arányosan válik egyre kínosabbá a közpénz-propaganda ama verejtékes vergődése, hogy elhitessék a néppel: amit látnak, netán a saját bőrükön éreznek, az valójában nincs is. A hazugságokra épülő valóság kozmetikázása azonban egyre tökéletlenebb, a NER egyre nyilvánvalóbban szivárog...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.