2019. április 29., hétfő

MAGYARORSZÁG SZÉPE: MÉSZÁROS LŐRINC. VICCELTEM. MOST MÉG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.04.29. 


Napsugaras, szeles, esős, hűvös jóreggelt! Megint rajtam a soros, hogy kirugdaljalak benneteket a pihepuha ágyikóból. Örültök neki? Nem baj, én sem. Aktuálisan Deutsch Tamás követeli az Európai Uniótól, hogy adjanak választ a migránskártyákkal kapcsolatos kérdésére a Fidesznek. Szerintem a Fidesz most elég korrekt módon bebizonyította, hogy igen nagyon hülye vezetői vannak, merthogy már régen megkapták a választ. Még én is megértettem, az ennyike nagymestere ezek szerint nem. Lehet, hogy nem követelőzni kellene, hanem beiratkozni az általános iskolába, hátha még nem késő.

A migránskártyákról tehát nekem nincs kérdésem, de van helyette más. Mégpedig az, hogy miért kellett 340 millió forintért új templomot építeni Pátyon. Mármint miért kellett közpénzből templomot építeni Pátyon? Nem gondolom, hogy a templomépítés állami feladat és arra az adóforintokat fel kell, pláne fel szabad használni. Én nem akarok templomot például. Buszmegállót akarok, sima járdát, vízelvezető árkot, fűtést az iskolákba, kazánt a kórházba, szigetelést az ovi ablakába, játszóteret a gyerekeknek, gyerek-szülő szobát a gyerekosztályra, vécépapírt és kézfertőtlenítőt a kórházakba és még sorolhatnám reggelig. De reggelre sem jutnék el a templomig, mint amire örömmel adnám a pénzemet.

Megkezdődött a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) szégpségverseny válogatója Budapesten. A licenctulajdonos nem más, mint a káprázatos szépségű Rogán Cecília. Ilyen – sőt, Magyarországon bármilyen – feltételek mellet tök felesleges strapálni magát bárkinek. Már ki is lehet hirdetni a verseny győztesét, aki nem más, mint Mészáros Lőrinc. Ha ő esetleg nem ér rá résztvenni a bikinis felvonuláson, akkor Tiborcz István.

A Fidesz EP választási programja: Bangóné Borbély Ildikó. Jobban tetszik nekik, mint a migránsok és Junker együttvéve. A Professzorok Batthyány köre is beszállt a kampányba:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.