2019. május 6., hétfő

CZIBÓK LÁSZLÓ: PÖFFESZKEDIK A GYEREK, ÍRJÁK, HOGY STABIL VAGY, BÁSTYA – ÉN MEG CSAK LESEK, MI EZ

24.HU
Szerző: BESENYEI BALÁZS
2019.05.06.


Politikáról nem beszél, mert akkor kicsinálják, szerinte Csisztu Zsuzsának sem kéne a fiatalokat kioktatnia, hiszen diplomával sem lesz nagyobb ember senki a másiknál. Fitneszedző és kidobó, aki minden nap elmondja a véleményét a YouTube-on, mert nem csak a tizenéveseké a terep. Bár azt mondja, szerinte az összes hülye őt találja meg a kommentszekcióban. Interjú Czibók Lászlóval.

Nem szoktad magad kategorizálni, hogy influenszer vagy youtuber lennél. Maguk a kifejezések idegesítenek vagy utálod a skatulyázást?

Nagyon sok olyan ember használja ezeket a jelzőket magára, aki még véletlenül se befolyásol szinte senkit. Az, hogy valakit többen követnek, semmit nem jelent. Engem páran megszóltak azért, hogy érdemi tartalmat nem látnak a videóimban. Ez nagyon szubjektív dolog. Igenis van tartalma a videóimnak, de én nem tartom magam se influenszernek, se youtubernek.

De ha valakit lehet véleményvezérnek nevezni, az pont te vagy. Elvégre a véleményedet osztod meg majdnem minden videódban. Plusz sok százezren nézik is azokat.

Sokan írnak nekem, főként inkább fiatalok, hogy marha sokan úgy csinálnak dolgokat, ahogy elmondtam a videóban. Mindig mondom nekik, ez így nem teljesen jó, mert én nem a tutit mondom el, hanem a saját tapasztalataimat. Nem nevelni, irányítani akarom őket, mert hát ki vagyok én? Vannak szüleik, majd azok megteszik.

Az nem jó marketing, ha azt írod nekik, ne hallgassanak rád.


Ha látom, hogy igényli az illető, akkor visszaírok, de naponta annyi üzenet érkezik, hogy mindenre nem tudok válaszolni. A közösségi oldalakon rengeteg kérdéssel találnak meg, de nem a gép előtt töltöm az életem.

A fiatalok egy része influenszernek gondolja magát, ez baj?

Azt gondolják, maga a szó, hogy influenszer, kurva menő. Aztán azt hiszik, ha bejönnek a YouTube-ra, pillanatokon belül dőlni fog a lé. Én sem szeretem a kifejezést, a véleményvezér is elég nagyképűen hangzik. Valamelyik nap rám írt valami hülyegyerek, hogy nekem mit jár a szám ennyit, erre nézem az Instagram-fiókját: XY, influenszer, és hatvanhatan követték. A barátai között biztos népszerű...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.