2019. szeptember 27., péntek

ROGÁNÉK KINŐTTÉK A PASA PARKI KULIPINTYÓT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.09.27.


Rogán Antal eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem mutatkozik a kampányban, nem beszél fórumokon, nem avat utat, nem ad át sem félkész uszodát, sem másfél évvel ezelőtt befejezett felüljárót. Volt már ilyen, mert Rogán hiába fontos ember Orbán Viktor kormányában, másfél évvel ezelőtt a parlamenti választás előtt szintén eltüntették. Rogán tehát nincs, de hír azért jött róla: már nem a Pasa parkban húzza meg magát családjával, hanem egy Felhő utcai, a korábbi kulipintyónál némileg nagyobb ingatlanba költöztek.

A Felhő utcai ingatlan, amelyre Rogánék a Pasa parki társasházi lakásról váltottak, Bessenyei Istváné. Utóbbi illető egyfelől a Valton-Sec Kft. résztulajdonosa, másfelől Rogán-Gaál Cecília barátnőjének és üzlettársának, Sarka Katának a férje. Tőlük bérli a házat Rogán-Gaál Cecília, igaz, nem tudni, mennyiért.

A felesége barátnőjének lakodalmára helikopterrel utazó, magát nem urizáló parasztgyerekként defíniáló Rogán miniszter életében nem ez az első érdekesség, amelyről beszámol a sajtó. Az Orbán-kormány propagandaminisztere nem csak arról ismert, hogy ügyes üzletasszonynak mondott felesége révén helikopterrel jár lagziba, és még nem is csupán arról, hogy a Pasa parkban, ahol lakott, a hírek szerint sokfős személyzet tette élhetőbbé a család mindennapjait...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.