2019. október 9., szerda

KISZIVÁRGOTT A VÁCI FIDESZESEK ŐSZÖDI BESZÉDE: „MI A F@SZT TUDUNK CSINÁLNI? - „NEM ÉRTESZ HOZZÁ ÉS HÜLYESÉGEKET BESZÉLSZ”

MAGYAR NARANCS ONLINE
Szertő: BM
2019.10.08.


„Tibi, te nem vagy pénzügyes, hagyjad abba az egészet, mert hülyeséget beszélsz. Nem értesz hozzá Tibi, az a baj. Nem indult mínusszal Tibi, ne vitatkozz, nem értesz hozzá és hülyeséget beszélsz, hülyeséget beszélsz, nem értesz hozzá.”

Ez hallható azon a felvételen, ami állítólag egy váci fideszes összejövetelen készült a múlt héten, amin a felvételt közreadó Alfahír szerint megszólal Fördös Attila polgármester és Pető Tibor alpolgármester is. A városvezetők Vác problémás pénzügyi helyzetéről beszéltek: nincsenek fejlesztések, a város költségvetése sem rendezett.

Ha igaz, hogy a felvételen a városvezetés tagjai beszélgetnek Vác helyzetéről, akkor a különféle kijelentések nagyban hasonlítanak Gyurcsány Ferenc 2006-os őszödi beszédére, ahol az akkori szocialista miniszter a saját párttársai előtt ismerte el káromkodva, hogy a kormányzása alatt nem csináltak semmit, de erről hazudtak a választóknak, s ezért az ország nagy bajban van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.