2019. december 12., csütörtök

AKINEK MÉG VAN VESZÍTENIVALÓJA, AZT KÍNHALÁLRA ÍTÉLTE A KORMÁNY

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.12.12.


Szép csütörtök reggelt! Hogy mi szép van benne, azt konkrétan nem tudnám körberajzolni, mindenki találja meg benne a neki tetsző részt. Humánus, keresztényi és országmentő kormányunk, pártunk és mindenfélénk ismét tett egy eszelősen nagy lépést az elesettek védelme érdekében. Mostantól majd az lesz keresztényileg, hogy aki úgy megy orvoshoz, depláne úgy kerül kórházba, hogy három hónapnál régebben nem fizette a társadalombiztosítást (mert mondjuk nincs munkája, nincs pénze és nincsen miből, mert ételre sem telik), annak ki fogják számlázni a teljes költséget. Ugye gyógyszert sem kaphat kedvezményesen, plusz a kezelés, esetleg műtét költségeit is ráverik. Ez azért lesz nagyon jó, mert már most is vannak, akik inkább kínok között halnak meg otthon, mert nem akarják a családjukat anyagi csődbe vinni, biztosításuk pedig nincs. Ilyen esetben eddig is kiszámlázták nekik a fizetendőt, de csak – már amennyiben ez csak – az elmaradt TB összegét, Igaz, azt le is kapták a számláról, levonták az ellátásból, ha volt ilyen. Mostantól milliós számlára lehet számítani például egy daganat kezelése esetén, de egy csonttörés is viheti a tetőt a család feje fölül. Akin nincs mit behajtani, annak nagyjából mindegy. Akinek még van veszítenivalója, azt kínhalálra ítélte a kormány. Keresztényileg. Ez – szakértők szerint – 5-600 000 embert érinthet. Na, ehhez képest kellene tudni örülni a stadionoknak, templomoknak és a külhoni magyaroknak juttatott milliárdoknak. És ha már ott vagyunk, örvendezhetünk változatlanul az ukrán állampolgároknak fizetett magyar nyugdíjaknak is.

Január elsejétől Budapesten ingyen utazhatnak a tömegközlekedési eszközökön a fővárosi álláskeresők. Ezt csak úgy mondom. Így is lehet.

Mindeközben Hadházy Ákos a kispesti önkormányzat ügyeit próbálja kiásni. Úgy tűnik, az MSZP-s vezetésű kerület Gajda Péterrel az élen, beszáll – vagy folytatja – a szép fideszes(nek vélt) hagyományokat. Éppen igyekeznek elfogadni egy javaslatot, és 10 évre koncesszióba akarják adni a kerületi közétkeztetést. Egy 24 éves focista cégének adnák a 10 milliárdos üzletet, aki lényegében Mészáros Lőrincnek passzolja tovább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.