2020. március 13., péntek

HASS, ALKUDJ, GYARAPODJ, S A VÍRUS FÉNYRE DERÜL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.03.13.


Sokáig semmi, aztán egyszerre csak lettek nekünk ők, akik mindent jobban tudnak. Mindent is. Előkerült az operatív törzs, száz vírusnál is virulensebb. Nem tudni, más országokban szintén operatív törzs irányítja-e a védekezést, nem kizárt, hogy jobb helyeken az ilyet szakemberre bízzák.

Mi csatára termett, hátrafelé nyilazó, büszke, szilaj nép vagyunk, akiknek operatív törzs mondja meg a tutit. Kérdezni nem lehet a törzstől, mert katonáéknál ez nem szokás. Ott rend van és fegyelem, aki nem lép egyszerre, annak a kezéből kicsavarják a mikrofont. Nem azért vannak, hogy kérdésekre válaszoljanak, hanem hogy megokosítsanak bennünket, bugyuta, ostoba lakosságot, akik nélkülük a kenyérnek biztosan a rossz oldalára kennénk a vajat.

Ha jól jövünk ki a végén a vírusból, mert viszonylag kevés lesz a beteg, és a halottak száma is a hibahatáron belül marad, akkor majd verik a mellüket, hogy világszínvonalú az egészségügy, és ők végig urai voltak a helyzetnek. Amennyiben minden rosszra fordul, arra is lesz magyarázat: a migránsok miatt van, Soros tehet róla, és az ellenzék, valamint az újságírók. És persze mindenki más, aki nem ők...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.