2020. október 6., kedd

ORBÁN VIKTOR GYŰLÖLETGYÁRA

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.10.06.


„Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország. De van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és én ebben összegzem a véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket"
. Ezt mondta Orbán Viktor vasárnap reggel a Kossuth rádióban a Meseország mindenkié című mesekönyvről, amelyet a Mi Hazánk politikusa, Dúró Dóra sajtótájékoztató keretében ledarált. Az addig csak kevesek által ismert könyvben, amely az akciónak köszönhetően az eladási listák élére ugrott, a másságról, az elfogadásról olvashatók mesék.


„Magyarországon vannak jogszabályok, amelyek a homoszexualitásra vonatkoznak, ezek alapját egy rendkívül toleráns és türelmes megközelítés adja, tehát a magyarok türelmesek ezzel a jelenséggel szemben, sőt, a magyarok olyan türelmesek, hogy az ilyen típusú provokatív demonstrációkat is jól viseljük" – mondta a miniszterelnök.

Látszólag békések ezek a mondatok, ám valójában hergelés és fenyegetés van ebben a megfogalmazásban, józan ésszel más nem is olvasható ki Orbán szövegéből. Nem először szítja az indulatokat Magyarország miniszterelnöke...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.