2020. december 24., csütörtök

DE K***AGYORSAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2020.12.23.


Én ma már tényleg nem akartam egy árva sort sem leírni. Szabin vagyok, jön a karácsony, elfáradtam, elég volt. Aztán – mert idióta vagyok – megnyitottam ártunk és ormányunk közösségi oldalát. Nem is tudom, mi a bánatos francra számítottam. Talán arra, hogy megjött az eszük, találok ott valami emberit, de legalább olyat, amiből kiderül: mégis az ország szolgálatát tartják ezek elsődlegesnek, én tévedtem. Persze nyomban kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről. A fő irányvonal: Orbán Viktor seggének habosra nyalása. De ez sem csak úgy, rendes szolga módjára, majdnem szemérmesen, kizárva a külvilágot. Francokat. Üvöltve, dobpergéssel, harsány ordítással, hazudozással, mindenki más elátkozásával.

Nem most hörgött a nagybeteg a magánrádiójában, de a közösségi oldal kezeléséért közpénzből fizetett cselédhad mégis most érezte meg a késztetést, hogy az ott elhangzott köpeteket aranyba foglalva beletolja a pofánkba. Mert bármit böfög fel a főni, annak értéke van, az feltétlenül megjegyzésre érdemes. Ezeknek nem Facebookot kellene vezetni, hanem bibliát írni. Orbán bibliát. Ó bocs, valójában ezt is csinálják. Ha szerencsénk van, majd ki is adják könyv formában.

"És lesz az asztalon ez a gender dolog. Megértőek akarnak lenni Nyugaton egy bizonyos, rendkívül kis százalékot képviselő embercsoport iránt, az általános emberi élet szabályaivá teszik a kivételre vonatkozó szabályokat. Így nem lehet megszervezni egy közösség életét".

Micsoda nyomorult ember az, aki még most is azon túráztatja az agyát, hogy hogyan tudna hasznot kovácsolni a gyengeelméjű hívek gyűlölet iránti igényéből? Meggyújtogatja a gyertyákat az adventi koszorún – azt sem otthon persze, mert ez neki nem egy bensőséges dolog, hanem propaganda -, hányja magára a keresztet, közben uszít és hazudik, mint a vízfolyás.

Azt hazudja, azt sugallja ez a gazember, hogy bárki is a melegek életéhez akarja igazítani mindenki más életét. Ő is pontosan tudja – ha nem tudja, akkor nem csak gonosz és számító, hanem hülye is -, hogy mindössze arról van szó: el kellene fogadni azt a tényt, hogy vannak melegek is. Ők pontosan ugyanolyan emberek, mint mindenki más. Csak élni akarják az életüket, csak dolgozni akarnak, szeretni akarnak, esetleg gyereket akarnak nevelni, este hazamenni a párjukhoz, az utcán félelem nélkül sétálni. Ez kurvára nem valami abnormális, csak nekik járó előjog, ez minden emberi lénynek járó alapjog. A melegek annyit szeretnének, hogy rájuk ugyanazok a szabályok és törvények vonatkozzanak, amik mindenki másra.

Ezt pontosan tudja ez a kivénhedt, szétcsúszóban lévő hobbifocista is, de jobb a lelkének, ha uszíthatja a hozzá hasonlóan zavaros agyúakat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.