2021. május 8., szombat

MÉSZÁROS LŐRINC BECSÜLETSÉRTÉSÉRT FELJELENTETTE AZ ŐT BŰNÖZŐNEK, STRÓMANNAK, TOLVAJNAK NEVEZŐ FEKETE-GYŐR ANDRÁST

444.HU
Szerző: HERCZEG MÁRK
2021.05.06.


Mészáros Lőrinc rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentését tett Fekete-Győr András ellen, mert a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje többször is bűnözőnek nevezte a felcsúti fideszes polgármesterből lett dollármilliárdost.



A 444 Fekete-Győrrel március elején készített interjújából például ezeket a mondatokat sérelmezi Mészáros:

- „A felcsúti per az Orbán-rendszer politikai és gazdasági felépítőinek, ha úgy tetszik a rendszer fő bűnöseinek a pere lesz. Politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján. Magyarország kontra Orbán, Mészáros, Rogán és társaik.”

- „Nem tudom, hogy melyik pártra szavaznak, de azt tudom, hogy nekem személyesen is több olyan bizalmas beszélgetésem volt, akár ügyészségen dolgozóval, nyomozóval, sőt titkosszolgálati szakemberrel is, akiktől megnyugtató információkat kaptam arról, hogy lesz jogalap Mészáros Lőrinccel és társaival szemben fellépni.”

- „Attól függ, hogy a nemzeti nagytőke melyik szegmensét nézem. A NER által felhizlaltat? Mészárost? Tiborczot? Szíjj Lászlót? Mert velük semmi dolga nincs a Momentumnak, azon túlmenően, hogy az új kormány bíróság elé fogja őket állítani. Azok viszont, akik az elmúlt évtizedekben Magyarországon gazdasági pozíciót építettek ki, és értéket teremtettek, ők az új magyar kormány partnerei lesznek a jövő Magyarországának felépítésében is.”

De Mészáros a Telex február végi Fekete-Győr-interjújában, illetve a Momentum miniszterelnök-jelölti bejelentéséről szóló videóban elhangzottakat is sérelmezte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.